VLAHOVIĆ SE DOGOVORIO! Italijanski novinar otkrio Dušanove planove

Novosti online

26. 11. 2021. u 08:38

DUŠAN Vlahović ne silazi sa naslovnih strana širom sveta. Srbin je očarao Evropu i bacio u drugi plan čak i Erlinga Halanda.

ВЛАХОВИЋ СЕ ДОГОВОРИО! Италијански новинар открио Душанове планове

Foto: EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

"Vlahomanija" je zahvatila Apenine, ali i Ostrvo. Klubovi se utrkuju oko Dušana, Fiorentina bi da ga čuva do leta, a spekulacijama nema kraja.

Od Italije, preko Španije, Nemačke i Francuske do Ostrva, nema onog ko nije pitao "za zdravlje" Srbina. 

Svi žele ekskluzivnu informaciju gde će Vlahović nastaviti karijeru. Zanimljivo je da se oglasio i novinar Fabricio Romano, koji je majstor za transfere fudbalera, skoro svaki veći prelazak je baš ovaj Italijan najavio ili objavio.

Otkrio je i zanimljive detalje o srpskom fudbaleru...

- U Fiorentini imaju osećaj da Dušan već ima dogovor sa vrhunskim klubom, ali ne znaju s kojim. I oni još čekaju da vide šta će se desiti – ispričao je italijanski novinar Fabricio Romano u razgovoru za jedan portal posvećen Arsenalu, a prenosi "24sedam.rs". 

Italijan je otkrio i kako su tekli razgovori između Arsenala i Fiorentine.

- Arsenal je kontaktirao sa Fiorentinom i pitao za koliko novca bi pristala da proda Vlahovića u januaru. Iz Firence su poručili da žele 70 miliona, posle čega je došlo do razgovora između igrača i „viole“. Ipak, sa Vlahovićeve strane nije bilo reakcije, jer to trenutno nije u njegovom interesu – rekao je Romano. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda