POGBA O RIDIGEROVOM UGRIZU: Gricnuo me je, ali nema veze (VIDEO)

Novosti online

16. 06. 2021. u 18:04 >> 18:08

ANTONIO Ridiger pokajao se što je prislonio usta na leđa francuskog igrača Pola Pogbe tokom utakmice dve ekipe na Evropskom prvenstvu.

ПОГБА О РИДИГЕРОВОМ УГРИЗУ: Грицнуо ме је, али нема везе (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/ALEXANDER HASSENSTEIN

Pogba je rekao da ga je na jučerašnjoj utakmici u Minhenu, koju je Francuska dobila sa 1:0, "gricnuo" nemački fudbaler koji kaže da žali zbog toga.

- Nije trebalo to da uradim, da prislonim usta na njegova leđa, nema sumnje, izgleda neprimereno. Pol i ja smo razgovarali vrlo prijateljski posle utakmice i potvrdio mi je da ga nisam ugrizao, a posle je u izjavi medijima rekao da to nije bio ugriz, kao što su neki rekli - rekao je Rudiger.

Ridiger je pre utakmice rekao da bi njegov tim morao da bude "odvratan" tokom utakmice kako bi pobedio aktuelne svetske šampione, a onda se dogodilo to s Pogbom.

Pogba, koji je bio jedan od najboljih igrača Francuske u utakmici protiv Nemačke, rekao je da se "nije dogodilo ništa loše" i da je to "prošlost".

- Malo me je gricnuo, ja mislim. Osetio sam to, rekao sudiji. On donosi odluke. To je sada završeno, ja samo želim da igram fudbal. Nije dobio karton, mislim da je tako bolje - rekao je Pogba posle utakmice.

Ridiger ne očekuje da će retroaktivno biti kažnjen.

- Sudija mi je tokom utakmice rekao da bi me kaznio da je smatrao da se radi o nasilnom činu - zaključio je Ridiger.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a