LEDI GAGA NA PET NAČINA: MTV video-nagrade, usled pandemije kovida 19, prvi put dodeljene preko interneta

M.Ć.

31. 08. 2020. u 22:43

KONTROVERZNA Ledi Gaga bila je zvezda preksinoćne dodele MTV video-priznanja sa osvojenih pet nagrada, uključujući pesmu godine, umetnika godine i saradnju godine za Rain on me.

ЛЕДИ ГАГА НА ПЕТ НАЧИНА: МТВ видео-награде, услед пандемије ковида 19, први пут додељене преко интернета

Foto AP

Ceremonija je trebalo da bude održana u "Barkli centru" u Njujorku, ali je, usled pandemije virusa korona, upriličena putem interneta.

Pomenuti hit, snimljen zajedno sa Arijanom Grande, Ledi Gaga je, ovom prilikom, prvi put izvela uživo. Muzičar Vikend osvojio je glavnu nagradu za najbolji video godine (Blinding lights). I Ledi Gaga i Vikend su zamolili gledaoce da nose masku, i apelovali na pravdu za Afroamerikance u koje je pucala policija - ranjenog Džejkoba Blejka i ubijenu Brionu Tejlor. Ledi Gaga je impresivno izvela, u raznim ekstravagantnim odevnim kombinacijama, miks pesama sa aktuelnog albuma Chromatica. Pridružilo joj se više plesača u pozadini, svi sa maskama.

Foto AP

Ceremonija je počela na dirljiv način, kada je domaćin Keke Palmer rekao gledaocima da je veče posvećeno glumcu Čedviku Bozmanu koji je umro u petak u 44. godini od raka debelog creva.

- Njegov duh je dodirnuo toliko ljudi. On je pravi heroj, ne samo na platnu. Njegov uticaj živi zauvek - rekao je Palmer.

Foto AP

Kolumbijski pevač Maluma, dobitnik nagrade za najbolju latino pesmu, pevao je iz Bruklina, dok je Vikend izveo svoje numere na Menhetnu. Grupa BTS, koja je dobila četiri nagrade, uključujući one za najbolji pop i najbolju grupu, unapred je snimila nastup u svojoj domovini, Južnoj Koreji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri