JOVANA JEREMIĆ MILOŠEVIĆ: I kada spavam, sanjam emisiju, televizija je moj život

M. Jungić Milošević

26. 06. 2020. u 09:52

ODMALENA sam pokazivala afinitet ka televiziji. Sa 14 godina uređivala sam i vodila emisiju "U fazonu jedne tinejdžerke", na lokalnoj, lazarevačkoj televiziji. Oduvek sam znala da mogu savesno i kvalitetno da radim novinarski, voditeljski i urednički posao - ovako, za "Novosti", otvara dušu Jovana Jeremić Milošević, urednica i voditeljka "Vikend jutra" na Hepiju. - I kada spavam, sanjam emisiju i studio, kako bih mogla što bolje da je pripremim. Televizija je moj život.

ЈОВАНА ЈЕРЕМИЋ МИЛОШЕВИЋ: И када спавам, сањам емисију, телевизија је мој живот

Foto: V. Danilov

* Kako se pripremate za "Vikend jutro"?

- Svako "Vikend jutro" na Hepiju za mene predstavlja polaganje ispita. Ne umem da se snađem u lakim i bezazlenim temama, pa ih zato pažljivo biram i zovem kompetentne goste. Imam osećaj za to šta će zainteresovati gledaoce. Mnogo sagovornika mi se javlja putem mojih oficijalnih profila na "Instagramu" i "Fejsbuku", jer su stekli poverenje u moj rad. Od nekih sam čula strašne priče, a neke nisam smela ni da objavim, jer žrtve nasilja ili pedofilije nisu smele otvoreno da govore o tome.

* Kako reagujete u neočekivanim situacijama u "živom programu"?

- Razmišljam o tome kako da što brže rešim problem. Volim nepredvidive situacije i izvlačim maksimum iz njih. Adrenalin je ono što me "radi", kroz vene, da u programu budem što bolja.

* Imate li uzore?

- Moji uzori su kompletne televizijske ličnosti, koje traju i koje jesu zvezde. To su Milomir Marić, Mira Adanja Polak, Olivera Kovačević, Minimaks, Saša Popović, Sanja Marinković, Vesna Dedić, Ognjen Amidžić...

* Ko vam je najveća podrška?

- Na prvom mestu, to su gledaoci mojih emisija, koji mi poklanjaju poverenje, a zatim moja porodica, koja mi daje psihološku i emotivnu podršku. Ipak, moja najjača podrška je božja volja, koja mi je slala ljude koji su mi pomagali. Nekim osobama i Bogu ću ostati zauvek zahvalna, jer me nisu dali onda kada me je većina ostavila na cedilu.

* Kako održavate kondiciju?

- Treniram tri puta nedeljno, a vikendom vozim rolere, bicikl i trčim. Zdravo se hranim, po jelovniku nutricionistkinje Ane Petrović, jer volim da izgledam lepo i snažno. Za zdravu ishranu treba najmanje vremena i para, što važi za sve predstavnice lepšeg pola, bez obzira na godine. Na svom primeru sam pokazala da žena u trudnoći može da se ugoji osam kilograma, da rodi zdravo dete i da posle porođaja izgleda vitkije i zategnutije nego ranije. Moj muž je zbog toga vrlo srećan.

LEA LjUBI MAMU NA MALOM EKRANU

KAKO vaša ćerkica reaguje kada vas vidi na malom ekranu?

- Kada me Lea vidi na televiziji počinje da galami i da ljubi ekran, ali i da negoduje što mama ne može da iskoči iz kutije i uzme je - kroz osmeh kaže Jovana Jeremić Milošević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)