TRI CVETA SU DOVOLJNA: Vanja Mijatović iskreno o bračnom životu i najavila duet sa kolegom (VIDEO)

D. Cakić

09. 05. 2023. u 18:10

POPULARNA pevačica Vanja Mijatović nedavno je nastupala u jednom beogradskom klubu, gde je svojim dolaskom i nastupom oduševila publiku i sve pristutne.

ТРИ ЦВЕТА СУ ДОВОЉНА: Вања Мијатовић искрено о брачном животу и најавила дует са колегом (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Pred sam početak nastupa Vanja je stala pred našu ekipu i otkrila da je uvek je pun pogodak kada običe crnu odevnu kombinaciju.

- Najviše volim i najbolje se osećam u crnom. Volim i druge boje, ali za posao uvek biram crno jer je elegantna i moćna, naravno tu je i neki detalj koju "pukne" i razbije stajling - kaže Vanja na početku razgovora.

Foto: Novosti

Nakon što je krajem prošle godine stala na ludi kamen i to u Dubaiju, uživa u bračnim danima.

- Ništa se od prvog momenta zajedničkog života nije promenilo, uživamo iskreno. Volim  kada me iznenadi sa samo tri ruže ili tri cveta, ništa više od toga i volim da u vazi stoje samo to i to je dovoljno - ističe pevačica i dodaje kako je sa suprugom proslavila prazink ljubavi, poklona i kolača - Mladence:

- Mladence smo proslavili sa našim prijateljima i kumom. Spontano smo se skupili, ništa specijalno, bilo smo sa dragim ljudima.

Gostujući u emisiji "Sa zvezdama na ti" kod autora i voditelja Dušana Cakića, Vanja je najavila da sprema novi dutet sa kolegom, pevačem Acom Živanovićem, te je sada otkrila i neke detalje povodom toga.

- Pesma je fantastična, jako mi se dopada, malo je "old skus". Ostalo je da snimimo spot, otpevali smo je u studiju. Nakon nje , tačnije posle leta ide žensko - ženski duet, tako da nema stajanja - završava Vanja.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Vanjom, kao i atmosferu sa nastupa pogledajte u nastavku, u videu ispod:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!