"BUBREZI" NAJAVLJUJU ALBUM: Nova pesma "Dubioza kolektiva"

V. N.

26. 04. 2022. u 22:50

BOSANSKOHERCEGOVAČKA atrakcija "Dubioza kolektiv" objavila je pesmu "Bubrezi", koja najavljuje njihov novi studijski album.

БУБРЕЗИ НАЈАВЉУЈУ АЛБУМ: Нова песма Дубиоза колектива

Foto Fejsbuk/Dubioza kolektiv

Kompozicija sa stihovima "nosim 'guči' i 'armani', kupuju se apartmani, život je ko u reklami, dok raja živi na salami" i "pekar, mlekar, apotekar, sve od toga mogu biti, al' je meni puno draži da sam 'jutjub' selebriti", u koju je usemplovan deo pesme "Glavo luda" Zdravka Čolića, govori o toksičnosti društvenih mreža, čije se korišćenje povećalo u vreme pandemije korone.

- Spot za pesmu "Bubrezi" napravili smo u vertikalnom formatu jer smo hteli da intenzivnim korišćenjem "Tik-toka" i "Instagrama" foliramo da pripadamo mlađoj generaciji, bez obzira što nam godišta u ličnim kartama govore drugačije. Bolje snimati moderne "Tik-tok" spotove nego ići na plastične operacije ili botoks - poručili su članovi "Dubioza kolektiva".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)