ČARI ZLATIBORSKE ZIME: Zdravko Čolić objavio spot za novu pesmu "Sto dukata"

V. N.

12. 04. 2022. u 23:02

MEGASTAR Zdravko Čolić u utorak je, mesec dana po izlasku pesme "Sto dukata", objavio i spot za tu numeru, sniman na Zlatiboru i u Beogradu, uz pomoć Turističke organizacije Zlatibora.

ЧАРИ ЗЛАТИБОРСКЕ ЗИМЕ: Здравко Чолић објавио спот за нову песму Сто дуката

Foto A. Kerekeš

I ovoga puta je režiser Aleksandar Kerekeš Keki snimio pravu turističku razglednicu, na kojoj se vide sve lepote srpske planine Zlatibor i to pod snegom. U glavnim ulogama su modeli Gorana Crnogorčić i Saša Denčić, dok u pojedinim kadrovima vidimo i Čolu, kao na primer kako šeta po zavejanoj šumi ili na šetalištu na Glavudži, odnosno Šumatnom brdu, pored Spomen-obeliska streljanim partizanskim ranjenicima na Kraljevim vodama i Palisadu 1941. godine, na kom su ispisani stihovi Vaska Pope - "Ne dam ovo sunca u očima, ne dam ovo hleba na dlanu".

Foto Promo

Podsetimo, Čola je "Sto dukata", na muziku Saše Matića i tekst Miloša Smiljanića Žuće objavio za 8. mart, i to je njegova prva pesma od 2017. i 15. po redu albuma "Ono malo sreće". Koliko se publici dopao spot "Sto dukata", najbolje govore komentari na "Jutjubu" - "Fenomenalan spot, savršena pesma, ništa manje se nije ni očekivalo", "Posle toliko evergrin pesama i dalje nastavlja da pravi velike hitove, Čola je legenda koja ne gubi sjaj", "Pogađa me pravo u srce, kako jak i moćan spot. Moderno, otmeno", "Izgleda kao neki mladić, vreme se izgleda zaustavilo za njega, ali je glas još uvek perfektan", "Najbolji pevač Balkana", "Raj za oči i uši, Zdravko je jedina zvezda na našim prostorima..."

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu