JELENA ROZGA ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Pevačica živela u strahu od poštara i gastarbajtera

Novosti onlajn

13. 11. 2021. u 22:08

NAKON što je Nina Badrić sudskim putem udaljila od sebe psihički nestabilnog fana, koji ju je uhodio, ranije ove godine, po drugi put u svojoj karijeri, isto je uradila i hrvatska pevačica Jelena Rozga.

ЈЕЛЕНА РОЗГА ШОКИРАЛА ПРИЗНАЊЕМ: Певачица живела у страху од поштара и гастарбајтера

Foto: Instagram

S obzirom na dva grozna iskustva, čak je i pevačica svojevremeno za medije rekla da "očigledno privlači takve".

Iako brojne javne ličnosti dobijaju eksplicitne poruke nepoznatih obožavalaca, tek retki dolaze u situaciju da sve prijave policiji. Jelena je, nažalost, dvaput prošla sličan horor.

Prvi obožavalac - poštar

Splitska pevačica svoj prvi kontakt s nametljivim obožavaocem imala je pre deset godina, kad ju je na koncertima i ispred njenog doma uhodio 56-godišnji poštar.

On joj je zvonio je na vrata, zvao prijatelje i, prema njenom priznanju, od života joj je napravio pakao.

Reagovao je i Ivan Huljić, tada se u medijima spekulisalo da su u emotivnoj vezi, koji ga je zvao i pretio mu.

Priča je tada otišla toliko daleko da je Rozga, uspešna pevačica s bogatim repertoarom, ozbiljno razmišljala o povlačenju sa scene.

Policija ga je privela, dobio je zabranu prilaska i obavezno lečenje na psihijatrijskom odeljenju.

Drugi obožavalaca - gastarbajter

Pevačica je uspešno prebrodila traumu, da bi ranije ove godine opet otišla u policijsku stanicu zbog novog obožavaoca koji je još 2019. godine prešao granicu uobičajenog obožavanja estradnih zvezda.

- Bilo me strah čak i tokom dana. Morala sam da izađem kako bih prošetala psa, i nije mi bilo svejedno. Samo sam se okretala oko sebe. Pa ko voli da živi u strahu, da konstantno trči prema liftu i slično? Grozan osećaj… Ja kao da privlačim takve, ali nadam se da je ovo bio zadnji put - rekla je Jelena za hrvatske medije.

I tako je Opštinsko državno tužilaštvo u Splitu podignulo optužnicu protiv 53-godišnjeg Dragana C., državljanina Hrvatske koji živi u Nemačkoj.

Putem meila i brojnih profila koje je otvorio na društvenim mrežama, Jelenu je uznemiravao, pisao joj da želi da stupi u intimni odnos sa njom, insinuirajući da su u ljubavnoj vezi.

Slao joj eksplicitne fotografije, a u nekim splitskim marketima joj je ostavljao i poklone, pa ju je i često pozivao da ih primi.

Iako ga je blokirala na svim platformama, neprestano se iznova pojavljivao – virtuelno, ali i fizički.

Letos se, pišu hrvatski mediji , fotografirao ispred njenog ulaza, a onda ju je presreo na Peristilu u Splitu i obratio joj se.

Tada ga je prijavila policiji.

Priča je ranije ove godine dobila svoj epilog. Presudom Opštinskog suda u Splitu u junu je osuđen na šest meseci zatvora uz primenu uslovne kazne s probnim rokom od dve godine. Morao je i da plati ogromne sudske troškove, prenose mediji.

Gastarbajter je na sudu priznao svoja dela i nije se žalio na presudu, a ovim je izbegao suđenje.

Shvatio je, kaže, da nije bio u pravu i da je "stekao pogrešnu ideju njihobog odnosa".

BONUS VIDEO - Romana Panić u šetnji na savskom keju u Beogradu

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)