ALEKSANDRA PRIJOVIĆ PRELOMILA: Nagovorili su me, ovim poslom se više neću baviti!

Novosti online

13. 11. 2021. u 10:12

PEVAČICU Aleksandru Prijović svi su imali priliku da vide u ulozi pevačice u jednoj domaćoj seriji.

АЛЕКСАНДРА ПРИЈОВИЋ ПРЕЛОМИЛА: Наговорили су ме, овим послом се више нећу бавити!

Foto: Instagram/aleksandraprijovic

Ovaj izlet pred kamere je bio prvi, ali i poslednji. Iako je ranije izjavljivala da joj je "bilo malo neprijatno kada je ta gluma u pitanju", ali da je "zadovoljna snimljenim i komentarima gledalaca", pevačica sada za Grand kaže da je ubuduće nećemo gledati u serijama i filmovima.

- Nisam bila za to da glumim, ali su me nagovorili. Bilo je prelepo iskustvo, svašta sam naučila, ali više ne bih prihvatala nijednu ulogu jer ja sam pevačica, a ne glumica - rekla je Prija.

Aleksandra je svojevremeno rekla da joj je najteže bilo da snimi scenu ispitivanja jer "nije mogla da zapamti toliko teksta", ali i otkrila šta je za nju bio najveći šok.

- Kada smo se dogovorili da ću ja glumiti u seriji, stigao mi je tekst koji je trebalo da pročitam. I kada sam pogledala, tamo je pisalo "strasni poljubac". I rekla sam: "Nema šanse", na šta mi je Filip rekao: "Što se ne bi poljubila, šta ima veze!". Naravno, šalio se. Ja svakako to ne bih uradila, mene bi bilo sramota. Ne znam kako bih podnela kada bi moja baka to videla, mislim da bi me ubila - rekla je ona. 

(Espreso)

BONUS VIDEO - KAD CECA NAPRAVI STORI: Svetlana Ražnatović i njena instagram "priča"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)