BRENA ME NE INTERESUJE: Goca Božinovska se oglasila povodom svađe sa pevačicom - evo šta je razlog

Novosti onlajn

28. 10. 2021. u 19:04

PEVAČICA Goca Božinovska navodno je ljuta na koleginicu Lepu Brenu nakon što je saznala da se ona udaljila od nje zbog dece.

БРЕНА МЕ НЕ ИНТЕРЕСУЈЕ: Гоца Божиновска се огласила поводом свађе са певачицом - ево шта је разлог

Foto: Ata images

Naime, kako se navodi, Brena je prekinula prijateljstvo sa Božinovskom zbog njenog sina Mirka, koji se svojevremeno kretao u problematičnom društvu, te Brena nije dozvoljala svom mlađem sinu Viktoru Živojinoviću da se druži sa njim.

Sada se tim povodom oglasila Goca i prokomentarisala ove navode.

- Ne čitam više ni vesti ni ništa jer se odmah iznerviram. Neću da komentarišem ni Brenu, ni tu situaciju. Eto, ne interesuje me šta se priča. O takvim glupostima da je moj sin krivac što Brena i ja više nismo tako dobre kao nekad neću pričati - rekla je Goca, ali je zato njihova zajednička prijateljica otkrila pravu pozadinu.

- Brena, Goca i Sanja Đorđević su bile trio koji je harao godinama. Svuda su putovale zajedno i bile su nerazdvojne. Međutim, kada su deca stasala i pozavršavala škole, Mirko je upao u neko malo problematičnije društvo, a to se Breni nije dopalo. Bila je upućena i kada je učestvovao u nekim incidentima i tučama zbog čega je bio i privođen. Kako su se Stefan i Viktor mnogo družili sa Mirkom i izlazili zajedno, Brena je zbog njih dvojice presekla. Jednostavno je zabranila da izlaze i da se druže sa Mirkom, a ona je onako na fin način prestala da se druži sa Božinovskom - rekla je zajednička prijateljica.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

(Star)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)