PRVA TURNEJA BEZ ČARLIJA: Bubnjar "Roling stonsa" oporavlja se posle hitnog medicinskog zahvata

V. M. P.

05. 08. 2021. u 22:43

BUBNjAR "Roling stonsa" Čarli Vots (80) neće svirati na predstojećoj turneji svog benda "Bez filtera" u SAD, jer se oporavlja od hitnog medicinskog zahvata.

ПРВА ТУРНЕЈА БЕЗ ЧАРЛИЈА: Бубњар Ролинг стонса опоравља се после хитног медицинског захвата

Čarlija će na američkoj turneji "Stonsa" zameniti Stiv Džordan / Foto EPA

Njegov portparol saopštio je da je operacija bila "potpuno uspešna", ali da je muzičaru potrebno vreme kako bi se oporavio. Nije rečeno od čega je operisan Vots, koji nije propustio nijedan koncert "Stonsa" otkako se 1963. pridružio grupi.

- Jednom i ja u životu da omašim tajming - našalio se Vots, koji je 2004. pobedio rak grla. - Radim na tome da budem u top formi, ali, danas sam prihvatio prognozu stručnjaka da će to potrajati. S obzirom na to da probe za turneju počinju za nekoliko nedelja, ovo je veoma razočaravajuće, ali je, takođe, pošteno reći da niko nije ovo očekivao. Nakon svog kašnjenja turneje zbog korone, zaista ne želim da fanovi "Stonsa" koji su kupili karte, umesto turneje dobiju još jedno odlaganje ili otkazivanje. Stoga sam zamolio svog velikog prijatelja Stiva Džordana da me zameni.

Podsetimo, "Stonsi" su pre dve nedelje najavili nastavak američke turneje, koji su otkazani zbog korone. Sviraće 13 koncerata, prvi je 26. septembra u Sent Luisu, a poslednji 20. novembra u Ostinu.

Čarlija će na američkoj turneji "Stonsa" zameniti Stiv Džordan / Foto EPA

- Nedostajaće mi Čarli na predstojećoj turneji, ali, rekao mi je da šou mora da se nastavi - tvitovao je u četvrtak gitarista "Stonsa" Roni Vud (74). - Zaista jedva čekam da nam se Čarli ponovo pridruži na bini, čim se oporavi. Veliko hvala našem starom prijatelju Stivu Džordanu što će ga zameniti.

Sličnu poruku tvitovao je i Mik Džeger (78), dok je Kit Ričards (77) na društvenim mrežama objavio:

- Ovo je, najblaže rečeno, bio udarac za sve nas. Želimo Čarliju brz oporavak i da nam se što pre vrati.

"Stonsi" za 2022. planiraju proslavu jubileja - 60 godina rada, kada će, posle 17 godina, objaviti svoj prvi album sa autorskim pesmama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)