DETALJI TRAGEDIJE KOD BANJALUKE: Devojčica preminula od ekstremnog pregrejavanja, nije joj bilo spasa

Tanjug

01. 08. 2021. u 13:20

TELO četvorogodišnje devojčice pronađeno je u automobilu u dvorištu kuće u mestu Donja Piskavica, zaselak Dragičević, prenose lokalni mediji.

ДЕТАЉИ ТРАГЕДИЈЕ КОД БАЊАЛУКЕ: Девојчица преминула од екстремног прегрејавања, није јој било спаса

Ilustracija policija Foto V. Dančićvićić

Kako navode Nezavisne novine, uzrok smrti je vrućina, odnosno ekstremno pregrevanje. Sagovornici tog lista ističu da je četvorogodišnja devojčica, prema prvim informacijama, bila satima u automobilu, koje je bilo parkirano na suncu.

U Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, rečeno im je da je telo deteta, rođenog u Nemačkoj, pronađeno juče oko 16.30 časova.

Radi utvrđivanja tačnog uzroka i okolnosti smrti deteta, dežurni tužilac je naložio da se izvrši obdukcija koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, te da se preduzmu sve istražne radnje i mere.

Uviđaj na licu mesta obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Siniša Marković sa policajcima banjalučke Policijske uprave.

Podsetimo, tragedija se umalo dogodila juče i u Hrvatskoj, nakon što je mladi par ostavio dve devojčice i psa u zaključanom automobilu u Poreču. Deca su u zaključanom vozilu bile oko sat vremena i hitno su prevezeni u bolnicu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024