ODUZETO VOZILO DERVENĆANINU: Vozio neregistrovani „pasat“ sa lažnim tablicama i dugom od 3.390 KM

N.Đurić

12. 07. 2021. u 14:19

PRIPADNICI Policijske stanice Doboj 1 oduzeli su automobil „pasat“ od Vidomira Ć. (27), iz Sočanice, kod Dervente, višestrukog povratnika u činjenju prekršaja sa dugom od 3.390 KM u Registru novčanih kazni.

ОДУЗЕТО ВОЗИЛО ДЕРВЕНЋАНИНУ: Возио нерегистровани „пасат“ са лажним таблицама и дугом од 3.390 КМ

Foto: V.Dančić

Međutim, dug za za novčane kazne, nije bio jedini njegov greh. Kontrolom automobila ovogo Dervenćanina na dobojskom području utvrđeno je i da se vozi u neregistrovanom „pasatu“ sa lažnim tablicama i „pre vremena na upravljanje“.

–Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 su u petak 9. jula na području grada Doboja izvršili kontrolu putničkog automobila marke „VW Passat” kojim je upravljalo lice inicijala V.Ć. sa područja grada Derventa, prilikom čega je utvrđeno da se na navedenom vozilu nalaze nepripadajuće registarske oznake, da vozilo nije registrovano te da lice inicijala V.Ć. upravlja vozilom pre sticanja prava na upravljanje-saopšteno je danas iz Policijske uprave Doboj.

Proverama u službenim evidencijama utvrđeno je da ovaj Dervenćanin ima dug u Registru novčanih kazni u iznosu od 3.390 KM.

Protiv njega će biti podnesen zahtev nadležnom sudu za pokretanje prekršajnog postupka, najavili su iz policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)