FINALE AMERIČKOG TRILERA: Zelenski vodi Ukrajinu ka strašnom kraju

Novosti online

24. 01. 2024. u 17:00

UKRAJINSKI predsednik Vladimir Zelenski vodi svoju zemlju ka strašnom kraju, izjavila je portparol Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova i uporedila ga sa klasičnim narko-bosom iz američkih filmova koji neselektivno ubija sopstveni narod.

ФИНАЛЕ АМЕРИЧКОГ ТРИЛЕРА: Зеленски води Украјину ка страшном крају

Foto: Profimedia

- Kakav užasan, ali tako logičan kraj ovog američkog trilera pod nazivom ‘Projekat Ukrajina’. Klasični američki filmovi o narko-bosovima završavali su se slikama brda kokaina i haotične pucnjave, u kojoj su njihovi ljudi ginuli u krvavom masakru. Zelenski igra ovu ulogu odlično, kao da odrađuje statuu Oskara koju mu je poklonio Šon Pen (američki glumac i reditelj) - napisala je Zaharova na svom Telegramu.

Oružane snage Ukrajine oborile su u sredu iznad teritorije Belgorodske oblasti ruski vojno-transportni avion Il-76 koji je prevozio ukrajinske zarobljenike na razmenu. U avionu su se nalazile 74 osobe, od kojih 65 ukrajinskih vojnika i svi su poginuli.

Ministarstvo odbrane Rusije nazvalo je ovaj incident terorističkim napadom i naglasilo da je Kijev znao za transport zarobljenika za razmenu, koja je trebalo da se obavi na kontrolnom punktu Kolotilovka, i napao je avion kako bi optužio Moskvu za ubijanje ukrajinskih vojnika.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave