MILIJARDER Džordž Soros rekao je u četvrtak da bi poraz Rusije u Ukrajini rezultirao raspadom, kako navodi, "ruskog carstva", što bi prema njegovom mišljenju pozdravile bivše sovjetske republike.

Komentari (27)

Gg

20.02.2023. 09:02

Ako ovaj soros postoji, trebalo bi da ne postoji vise. A najbolji su novinari koji za ovakve pisu filantrop, a on prica kako je vreme za rat i revoluciju, a ko zna koliko krvi vec ima na rukama.

Zoran

20.02.2023. 12:06

@Zokson - Види се да му је до рата па како нам буде ако се прошири.За будућност га није брига.Па неће ни он вечно а и рат ће да се заврши.

Sudija

20.02.2023. 09:45

Soki, zelim ti da sto duze zivis, kako mi ziv docekao da ti sude predstavnici LJUDSKE RASE! Naravno, bices osudjen na adekvatnu kaznu, koja ce biti izvedena na odgovarajuci nacin! ;-))

Rade

20.02.2023. 09:47

Nemojte se brinuti za sudbinu Ruskog carstva !Moramo se ; I te kako, zabrinuti za sudbinu Zapadnog carstva, kojem I mi geografski pripadamo.Ako se nastavi I dalje sa retorikom da he spas za čovječanstvo rasparčarti Rysiju I smijeniti Putina ,to vodi ka samouništenju .Zato, odmah pripremiti platformu za pregovore o miru I Naka nam je Bog upomoć .

Kretenirujm

20.02.2023. 09:56

Koliko je ova odvratna vreća smrada nanela zla da bi i hiljadu godina pakla bila samo kap u naplati duga. Vreme je da se ova vreća polako u svom svom smradu raspdada pod hiljadama kancera.

Desimir

20.02.2023. 10:02

Desimir Soros financiski pomagao otporase za izazivanje gradjanskog rata u jug republika i rusenje vlasti u Srbiji pokojnog Milosevica odakle mu toliko bogastvo a sada bi uredjivo rusku federaciju jer treba mu da uveca jos neku milardu ratni profiter Orban je njemu zabranio da politicki deluje u madjarskoj jer je huskas za izazivanje ratova

JUGO

20.02.2023. 12:27

Jedno je sigorno ta terroristicka drzava uspela je da zavadi slviske narode unistila je jugoskaviju tako zele da uniste Rusiju.Ja sam sigoran kad bi doslo do toga da Rusi izgube rat onda ce oni da upotrebe atomsko oruzje kao sto je to ucinila USA protiv japana garantno 100 % tako de ce Ukraina skor da nestane nece se moci da stanuje tamo od zagadejna.Isto sam sigoran ako to Rusi urade nece zapad da majkne prstom sta moze zapad da uradi ako se to desi nista e bas nista.Cudi me da ljudi u evropi to nesvacaju bice gadne posledice za evropske narod jaki ima da prezive slabi ima da budu jos slabiji i zavisniji od tih jakih drzava To Je To

Nesa

20.02.2023. 12:29

Najveci filanrtop medju vampirima, trula krvopija nakon cije smrti ce svet za malo biti bolje mesto za zivot! Plasim se da ce i posle njega njegovi, doduse, ekstremno glupi i zli sledbenici gurnuti svet u jos veci katastrofu, ne shvatajuci da je i njihova "bozanska"moc ogranicena u roku i snazi, ali da ce steta koju ce napraviti biti prevelika i preskupa!