NOVI SKANDAL U HRVATSKOJ: Šef kancelarije potpredsednice Vlade pijan kolima udario dete, pa hteo da pobegne!

J. KERBLER, dopisnik "Večernjih novosti" - ZAGREB

30. 07. 2022. u 23:12

ŠEF kancelarije potpredsednice hrvatske vlade Anje Šimprage u petak uveče u Štikadi kraj Gračaca pijan je izazvao saobraćajnu nesreću i udario desetogodišnje dete, nakon čega je pokušao da pobegne.

НОВИ СКАНДАЛ У ХРВАТСКОЈ: Шеф канцеларије потпредседнице Владе пијан колима ударио дете, па хтео да побегне!

Foto: Tanjug

Sleteo je sa puta i udario dečaka koje je zadobilo teške ozlede, pa je iz Gospića prebačen u Zagreb gde je operisan.

Anja Šimpraga, koja je zamenila Borisa Miloševića u hrvatskoj vladi potvrdila je da je reč o visokom hrvatskom službeniku koji je šef njene kancelarije.

Policija je izdala saopštenje da je želeo da napusti mesto događaja i da nije pružio dečaku pomoć, iako je to mogao da učini. Odmah posle uviđaja policija ga je uhapsila.

Foto: Printscreen

Anja Šimpraga

Šef Šimpragine kancelarije vozio je pod uticajem alkohola od jednog promila, a potpredsednica vlade odmah je najavila da će ga smeniti sa dužnosti.

Odmah posle nesreće kontaktirala je porodicu povređenog dečaka, koji je zadobio više ozleda, ali mu život nije ugrožen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)