HRVATSKI predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da mu nije jasna odluka Srbije o kupovini kineskog protivraketnog sistema i da takvo naoružanje "košta, a ne čini razliku".

Komentari (8)

dane

14.04.2022. 01:38

Nece niko Srbiju napasti, a nas deo svete pravoslavne zemlje drzite okupiranom rusite Manastire palite ubijate i prebijate srbe na Kosovu i Metohiji. I kaze da nece niko srbe napasti nikad. Dosta je Srbiji ratova i stradanja klanja od Koprivnice preko Jasenovca, Jadovna pa do Paga gde ste na kostima sba napravili prostor za nocni provod. Uzas Uzas Poznato je da pojedine sile idu hiljadama kilometara da ratuju i onda nece oni vas napasti Dosta ratova i krvoprolica trovanja i zaraza!! Slobodno da se radi zivi putuje raduje svakom danu. Sloboda i Srpskom narodu na okupiranom KiM

Bela breza

14.04.2022. 05:26

Mi nismo "progledali"nego smo ucenjenu kao i vecina zemalja. Ako ste vi primer zapadne zajednice onda i vrhunca te genocidne, agresivne, manipulativne pljackaske civilizavije onda se iskreno nadam da moja mila Srbija i Srpska nikada nece biti u toj zajednici. Ako vas Nato bude branio kao Ukrajinu onda je bolje da se brinete vise o vasoj lepoj.

Mirko

14.04.2022. 07:39

Treba nam naoružanje zbog toga što štitimo svoj integritet:danas sutra oslobodićemo naše Kosovo,odbranićemo se opet od nekih koji nas ugnjetavaju(ako se boriš protiv jačeg pa izgubiš,ostaje ti i dalje deo slobode koju živiš pod nečijom čizmom,dok ne ostvariš slobodu za sebe i svoje potomke).Hrvati ništa ne znaju o slobodi,znaju biti uz jačeg,oni se priklanjaju...Oni koji znaju šta je sloboda plaćaju je krvlju idu srcem i izlažu obraz.Oni koji to ne znaju žive poltronski i tamo gde treba pokazati obraz izlažu zadnjicu.Ko zna,pošto je u trendu relativisanje pobednika u ll sv. ratu,podržavanje nacista...Možda i Hrvatska odluči da obnovi granice NDH,i za to nam treba naoružanje.

Pancevac

14.04.2022. 10:28

Kosovo se mora vratiti , a kad dodje do sranja sa siptarima Ameri ce gurnuti vas slabije zemlje nase komsije koji ste u Nato paktu da nas napadnete , a ovo jr odgovor ako krenete sta vas ceka . Svi vi to znate samo se pravite blesavi drzave vam propadaju iako ste u EU ,a udarate sankcije na stetu svog naroda