POGLEDAJTE – OLUJA “ODUVALA” PUTNIKE SA BRODA: Drama na kruzeru u vodama kraj Floride (VIDEO)

Novosti online

26. 06. 2023. u 23:49

NA društvenim mrežama pojavio se zastrašujući video na kojem se vidi kako putnici jednog kruzera, koji je upao u oluju, beže na sigurno i pokušavaju da sačuvaju živu glavu.

ПОГЛЕДАЈТЕ – ОЛУЈА “ОДУВАЛА” ПУТНИКЕ СА БРОДА: Драма на крузеру у водама крај Флориде (ВИДЕО)

Foto printskrin twitter@LucasSparrow12

Naime, u pitanju je brod za krstarenje, "Rojal Karibijen", koji je prevozio veliki broj turista. Incident se dogodio na Floridi, a paluba broda se u jednom trenutku toliko nakrivila, da su gosti doslovno počeli da "lete" sa jednog na drugi kraj broda.

Ovaj strašni momenat zabeležio je jedan od putnika, a na njemu se čuju uplašeni gosti, koji su gledali kako ležaljke i suncobrani lete zbog silovitog vetra i padaju na ljude koji nisu na vreme uspeli da pobegnu, piše Blic.

Ono što je najviše zabrinulo korisnike društvenih mreža, jeste to, što niko od posade na brodu nije obavestio putnike o tome šta se dešava, kao ni gde da se sklone kako bi bili bezbedni.

-Umesto što govorite ljudima da se popnu na gornju palubu dok imamo upozorenje na jaku oluju, možda bi trebalo da budete više zabrinuti za svoje goste i zaposlene i da im kažete da uđu unutra - navodi se ispod videa objavljenog na Tviteru.

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)