PREVARANTI POD ISTIM KROVOM: Serija "Feliks", od 21. juna, na Superstar TV

Jl. B.

18. 06. 2022. u 14:11

NEOBIČNI prevaranti koji žive pod istim krovom i pokušavaju da prežive uz što manje posla, junaci su serije "Feliks" koju ćemo od utorka, 21. juna, pratiti radnim danima oko 8.00, na Superstar TV.

ПРЕВАРАНТИ ПОД ИСТИМ КРОВОМ: Серија Феликс, од 21. јуна, на Суперстар ТВ

Foto Fajerflaj

U 40 epizoda stiže priča inspirisana romanom "Feliks" Vladimira Kecmanovića. Režiju potpisuju Đorđe Stanimirović i Stefan Malešević, scenario grupa autora, među kojima i Dejan Stojiljković, a za produkciju su zaduženi "Telekom Srbija" i "Fajerflaj".

Simeon Rakić, zvani Feliks (Tihomir Stanić), nekada je radio u katastru, gde je uzimao mito. Zahvaljujući tome, pronašao je i uselio se u veliki stan u centru Beograda, koji ne pripada nikom.

Veliku promenu u njegov život donosi Marina Pejčić (Danica Maksimović). Bivša stjuardesa, koja se sada bavi ikonopisanjem, tvrdi da je stara naslednica stana. Iako se sude oko vlasništva, oboje žive u stanu i zbog novca često sarađuju.

Pravu dramu unosi Dragan (Strahinja Blažić), za kog Simeon nije ni znao da mu je sin dok nije došao da živi kod njega. Dragan se nekad bavio plesom i sada ima školu, a žene ga obožavaju. Ubrzo se u kuću uselio i drugi Simeonov sin, Momir (Jovan Mijović). Ni za njega Feliks nije znao, ali se ispostavlja da je sin uspomena sa radne akcije u Crnoj Gori.

Momir je inteligentan, student prava, talentovan je za IT, ali neradnik. Simeonu se vrlo često priviđa pokojni otac Alimpije (Petar Božović), koji je jedini u familiji bio pošten. On stalno kritikuje sina zbog poslova kojima se bavi, a videćemo da li će Feliks zbog toga odustati od prevara.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NE MIRUJE NI U PENZIJI: Žika otkrio šta radi posle povlačenja sa televizije - ima veze sa srpskom tradicijom