KAKO VASPITAVATI BEZ KRITIKOVANJA: Radionica za roditelje u BGB

M. N. M.

24. 03. 2022. u 16:09

BESPLATNA radionica za roditelje na temu "Kako da vaspitavate bez kritikovanja" biće održana u sredu, 30. marta, od 19 časova, u Odeljenju umetnosti Biblioteke grada Beograda. Radionicu vodi Biljana Grbović.

КАКО ВАСПИТАВАТИ БЕЗ КРИТИКОВАЊА: Радионица за родитеље у БГБ

foto promo

Roditeljstvo Grbovićeva vidi kao oblast u kojoj je prepoznala svoju svrhu i kroz koju najviše može da doprinese zajednici, a formalno obrazovanje stekla je na Pedagoškom fakultetu (master dizajner medija u obrazovanju i profesor razredne nastave).

Napisala je knjigu "Volim što sam rodila baš tebe, baš takvu - takvog" u izdanju Matice srpske, koja predstavlja praktičan priručnik za roditelje i koja je doživela već treće izdanje.

Nakon petnaestogodišnjeg iskustva rada u školi i trostrukog materinstva, kroz iskustvo je dobila potvrdu da je način na koji razmišlja o vaspitanju onaj koji vodi ka srećnom, emocionalno, socijalno inteligentnom i visoko funkcionalnom detetu, osetila je smelost da se javno aktivira na ovom polju.

Odlučila je da osmisli radionice koje će se baviti spojem dva njena interesovanja, a to su roditeljstvo i lični razvoj. Osnovala je Udruženje roditelja "Matica" u Novom Sadu u kom se redovno održavaju predavanja za zainteresovane roditelje i koje ima za cilj da ih osnaži kao ličnosti kako bi bili u stanju da deci pruže kako ljubav i prihvatanje, tako i disciplinu i čvrste granice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)