NOVI DETALJI PUCNJAVE U NOVOM SADU: Ranjena dva mladića, jedan navodno teže (VIDEO)

Novosti online

10. 08. 2023. u 00:59

VEČERAS je u Novom Sadu kod pijace u Petrovaradinu navodno došlo do pucnjave, a nakon toga i do ubadanja hladnim oružjem.

НОВИ ДЕТАЉИ ПУЦЊАВЕ У НОВОМ САДУ: Рањена два младића, један наводно теже (ВИДЕО)

G.Šljivić

Tom prilikom su ranjene dve osobe.

Kako reporter javlja sa lica mesta, prisutan je ogroman broj policije, a na kolovozu su vidljivi tragovi krvi, prenopsi 192_rs.

Prema nezvaničnim informacijama, jedna osoba je u kritičnom stanju.

I dok detalji ovog zločina još uvek nisu poznati, policija je na ovoj lokaciji obustavila saobraćaj i vrši uviđaj.

Iz PU Novi Sad su nam potvrdili da su ranjena dva mladića stara 24 i 26 godina, ali nisu mogli da nam potvrde da je korišćeno vatreno oružje.

BONUS VIDEO - VOJNE VEŽBE NA TAJVANU: Tajpej simulira kineski napad na aerodrom Taojuan

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!