STRAŠNA NESREĆA KOD PRELJINE: Prešao u suprotnu traku, pa se zabio u kamion

Tanjug

13. 05. 2023. u 15:08

U JUTROŠNjEM sudaru putničkog i teretnog vozila u naselju Preljina, kod Čačka, na Ibarskoj magistrali, teško je povređen jedan muškarac, koji je smešten na jedinicu intenzivne nege čačanske bolnice.

СТРАШНА НЕСРЕЋА КОД ПРЕЉИНЕ: Прешао у супротну траку, па се забио у камион

Foto: Milena Anđela

- U čačansku bolnicu primljen je muškarac sa teškim telesnim povredama zadobijenim u udesu. Pacijent ima prelom butne kosti i potkolenice i smešten je na jedinicu intezivne nege - rekla je dr Marija Stranjanac, specijalista urgentne medicine.

Povređeni muškarac je bio u putničkom vozilu.

Do udesa je došlo kada je vozač putničkog vozila, marke "folksvagen pasat" iz za sada neutvrđenih razloga prešao u suprotnu traku i udario u teretno vozilo, nakon čega je sleteo sa puta.

BONUS VIDEO: TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA MIRIJEVSKOM BULEVARU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni