KNJAŽEVČANIN U BORU UGROZIO SAOBRAĆAJ: Slupao parkirane automobile i pobegao

S. M. J.

01. 05. 2023. u 15:24

BORSKA policija podneće protiv tridesetdevetogodišnjeg Knjaževčanina krivičnu prijavu u redovnom postupku jer je izazvao saobraćajnu nezgodu i pobegao.

КЊАЖЕВЧАНИН У БОРУ УГРОЗИО САОБРАЋАЈ: Слупао паркиране аутомобиле и побегао

D.N.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, operativnim radom, rešili su krivično delo ugrožavanje bezbednosti javnog saobraćaja i po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv tridesetdevetogodišnjeg muškarca iz okoline Knjaževca, osumnjičenog da je izvršio ovo krivično delo.

On se sumnjiči da je 28. aprila, tokom noći, u  Ulici Đure Đakovića, upravljajući vozilom marke „kia“ stranih registarskih oznaka, izazvao saobraćajnu nezgodu, tako što je udario u dva parkirana vozila, na kojima je naneo veću materijalnu štetu, a zatim ostavio svoje vozilo i pobegao sa lica mesta.

Policija će protiv tridesetdevetogodišnjeg muškarca podneti i odgovarajuću prekršajnu prijavu iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)