U NEGOTINU, KLADOVU I BORU SANKCIONISANI VOZAČI: Vozili alkoholisani i pod dejstvom narkotika

S. M. J.

16. 04. 2023. u 17:08

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, Negotinu i Kladovu isključili su iz saobraćaja dvojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i četvoricu koji su svojim automobilima upravljali pod dejstvom narkotika.

У НЕГОТИНУ, КЛАДОВУ И БОРУ САНКЦИОНИСАНИ ВОЗАЧИ: Возили алкохолисани и под дејством наркотика

Foto: Zoran Jovanovic

Saobraćajna policija u Boru zaustavila je tridesetsedmogodišnjeg vozača “golfa“, koji je vozio sa 2,73 promila alkohola u organizmu, dok je policija u Negotinu zaustavila tridesetčetvorogodišnjeg vozača „pežoa“ koji je vozio pod dejstvom alkohola od 2,31 promila.

U Boru su saobraćajci zaustavili dvadesetjednogodišnjeg vozača “pežoa“, koji je, kako je droga testom utvrđeno, upravljao vozilom pod dejstvom kokaina i vozača (34) „reno lagune“ koji je vozio pod dejstvom tableta sa liste psihoaktivnih supstanci.

Takođe, policija u Kladovu izvršila je testiranje na prisustvo psihoaktivnih supstanci tridesettrogodišnjeg vozača „“opela“ i dvadesetšestogodišnjeg vozača „bmv“, koji su vozili pod dejstvom marihuane i tom prilikom izazvali saobraćajnu nezgodu sa materijalnom štetom.

Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZELENE VEŠTINE U LJUDSKIM RESURSIMA: Zaštitimo životnu sredinu kroz svoj rad