MEHANIZAM za krivične sankcije za bivšu Jugoslaviju pokrenuo je program pod nazivom "Vodič za nastavnike istorije - kako koristiti arhivsku građu za podučavanje istorije o sukobima devedesetih".

buki

13.05.2023. 11:39

Naravno da ono što je sudija NIJAMBA napisala na preko sto strana u obrazloženju zašto Ratko Mladić nije kriv za 98% odredbi optužnice, to niko ne sme ni pomenuti. Deca će učiti onih nekoliko rečenica druge dvojice sudija u procesu koji kažu da je kriv, a dokazi - koga to još na smrdljivom, zlikovačkom Zapadu interesuje. MONSTRUMI !!!

Ljiljana

13.05.2023. 11:47

Najbolje da vi to posaljete vasim profesorima I njih istrenirate sa vasim presudama. A mozete I da posaljete svim potpisnicima ,koji su se saglasili da ste vredni I dostojni da postojite...vise cete zaraditi..mozete I nevladinim org. Da posaljete...oni se utrkuju ko ce vas citirati

Slobodan građanin

15.05.2023. 07:20

Šta je Hag Srbiji dobro dobro,? Zašto nema ni jednog oficira ili zvaničnika NATO snaga na optuženičkoj klupi za razne zločine u JUGOSLAVIJI? ZATO NEK NEPIŠU GLUPOSTI NEK PIŠU O NATO ZLOČINIMA.