OTIŠLA DA ISPRATI DRUGA, I NIJE SE VRATILA: Tamara Lecki (15) iz Temerina nestala pre tri dana, i za njom se traga

Lj.P.

01. 04. 2023. u 11:11

TINEJDžERKA Tamara Lecki (15) iz temerina, nestala je u sredu uveče i od tada, njena porodica ništa ne zna o njoj. Mobilni telefon joj je isključen, nikome se nije javila, a njen nestanak prijavljen je policiji.

ОТИШЛА ДА ИСПРАТИ ДРУГА, И НИЈЕ СЕ ВРАТИЛА: Тамара Лецки (15) из Темерина нестала пре три дана, и за њом се трага

Foto: Fejsbuk

Očajna i zabrinuta Tamarina majka, plašeći se najgoreg, u razgovoru za „Novosti“ kaže da je njena ćerka u sredu uveče oko 19 sati otišla od kuće da isprati druga na autobusku stanicu, i da joj se od tada gubi svaki trag.

- Te večeri sam se vratila sa obuke za posao, u kući sam zatekla tog njenog druga, koga, inače ne poznajem, i on se predstavio kao David iz Novog Sada. - Tamara je rekla da ide da ga isprati na autobusku stanicu, na šta sam joj odgovorila da se vrati za 20 minuta.

Dogovoreno vreme je prošlo, a Tamara se, međutim, nije pojavila u kući, zvala sam je, ali je njen broj mobilnog telefon bio isključen. Od tada ne možemo da sa njom stupimo u kontakt. Strašno se brinemo, ne znam više šta da mislim.

Kasnije je, kako priča Tamarina mama, saznala da se dečko koga je u večeri nestanka zatekla u kući, ne zove David kako joj se predstavio, već Stefan, ali da ne zna odakle.

- Tamara je i ranije nekoliko puta odlazila od kuće, ali se svaki put posle nekoliko sati odsustva vraćala, i javljala se na telefon – kazuje nam plačnim glasom, očajna majka, apelujući na sve da ako vide tamaru, odmah obaveste policiju. - Zvala sam i sve njene drugarice raspitijući se da li su nešto čule i da možda nije kod neke od njih, ali ni one ništa ne znaju o njenom nestanku.

Tinejdžerka je, kako dalje priča njena majka, u poslednje vreme bila jako tužna, jer je pre oko mesec dana dečko sa njom raskinuo emotivnu vezu. I sa njim je majka posle Tamarinog nestanka razgovarala, ali ni on nema nikakve informacije o nestaloj devojčici.

Prema rečima majke, Tamara je u srednjoj školi koju je pohađala u Novom Sadu, upala u loše društvo, zbog čega ju je odatle ispisala i upisala u školu u Temerinu. Sumnja, međutim, da je sa njima i dalje u kontaktu.

APEL PORODICE

U TRENUTKU kda je izašla iz kuće, Tamara je na sebi imala teget duksericu sa zvezdicama, plave farmerice i crvene polu kratke čizme.

Porodica moli da, ukoliko je neko vidi, pozove policiju ili broj telefoina 061/177 17 62

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)