"NOVOSTI" U BOŠNJAČKOJ MAHALI: "Mogu da rade šta hoće, ali mi se uzdamo u svoju državu"

D.Z.

09. 12. 2022. u 09:57

JUTRO posle sinoćnjeg upada par stotina tzv. kosovskih policajaca u Severnu Mitrovicu, jutro je mirno, ali napeto.

НОВОСТИ У БОШЊАЧКОЈ МАХАЛИ: Могу да раде шта хоће, али ми се уздамо у своју државу

D.Z.

Takozvana Bošnjačka mahala, multietničko naselje u koje su pripadnici policije prvo umarširaligotovo je prazna.

Iako su radnje i veleprodajni objekti koje uglavnom drže Albanci i muslimani otvorene, činjenica je da mušterija nema, a ljudi nema ni na ulicama ka "Tri solitera", gde je sinoć bilo stacionirano gotovo desetak policijskih patrola, na kratkom rastojanju, u šta se uverio i reporter "Novosti". 

Građani Mitrovice, koji uglavnom ne žele da govore za medije, a koji su i ovog jutra prisutni u severnom delu, smatraju da sinoćni upad nije ništa drugo do demonstracija sile kako bi tzv. kosovske vlasti pokazale da mogu da demonstriraju silu i moć kad god to požele.

- Mogu da rade šta hoće, ali mi se uzdamo u svoju državu i nadamo se da ćemo pobediti, kaže nam jedan od građana, dok drugi smatra da je sinoćni upad imao cilj da "opipaju" teren i izvide spremnost Srba da brane teren.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (1)

(UŽIVO) DRUGI DAN SEDNICE O KIM Vučić: Srbiju volim najviše na svetu, mogu da uporedim to samo sa ljubavlju prema svojoj deci