KILOMETARSKE KOLONE NA GRANICAMA: Na Kelebiji kamioni čekaju deset sati, na Horgošu i Šidu pet

Tanjug

11. 11. 2021. u 08:08

NA graničnom prelazu Kelebija, na izlazu iz zemlje, teretna motorna vozila čekaju 10 sati, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

КИЛОМЕТАРСКЕ КОЛОНЕ НА ГРАНИЦАМА: На Келебији камиони чекају десет сати, на Хоргошу и Шиду пет

Kilometarske kolone kamiona na granici / Foto Tanjug-AP

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 5.15, na prelazima Horgoš i Šid, takođe na izlazu iz zemlje, kamioni čekaju pet sati.

Na Gradini i Batrovcima zadržavanje za teretna vozila je četiri sata, navodi se u saopštenju.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama na auto-putevima. 

BONUS VIDEO: BAHATI VOZAČI: Parkiraju gde stignu i baš ih briga

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!