NA NOVOM BEOGRADU OŠTEĆEN AUTO CRNOGORSKOM POLITIČARU: Dajkoviću ostavljena poruka i polomljeni retrovizori na kolima (VIDEO)

Novosti online

15. 10. 2020. u 16:22

VLADISLA Dajković, nezavisni političar koji je na minulim izborima u Crnoj Gori podržao koaliciju "Za budućnost“, doživeo je u četvrtak 15. oktobra veliku neprijatnost u Beogradu kada je na svom parkiranom vozilu zatekao polomljene brisače i retrovizor, sa porukom MNE urezanom za šoferšajbni.

НА НОВОМ БЕОГРАДУ ОШТЕЋЕН АУТО ЦРНОГОРСКОМ ПОЛИТИЧАРУ: Дајковићу остављена порука и поломљени ретровизори на колима (ВИДЕО)

Vladislav Dajković / Novosti

Iako je u Crnoj Gori više puta prebijan i privođen kao opozicionar, ovome se, kaže, nije nadao u Beogradu, verujući da mu je poruku ostavio neko od od Đukanovićevih saradnika.

Ne isključuje ni mogućnost da ga tokom boravka u glavnom gradu Srbije, gde učestvuje na panelima na temu postizbornih prilika u Crnoj Gori, neko danonoćno i prati.

- Došao sam u Beograd da učestvujem kao nezavisni političar na predavanjima o prilika Crnoj Gori nakon izbora, i iznajmio sam stan na dan ovde u Bulevaru Arsenija Čarnojevića. Kad sam jutros došao do vozila imao sam šta i da vidim. Auto je skroz izgreban a na haubi urezano je MNE. Bilo bi naivno da verujem da je to neko uradio samo iz razloga što mi je na retrovizoru okačena trobojka. Sumnjam u ostatke Đukanovićevih saradnika u Srbiji koji su ovim hteli da mi pošalju poruku da sam im u vidokrugu – objasnio je Dajković.

(Glas javnosti)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna