NEMA reakcije Ministarstva unutrašnjih poslova na učestale primedbe koalicije nazvane "Za budućnost Crne Gore", iako je opozicija juče objavila novi spisak osoba koje su nezakonito, dvaput upisane u biračke spiskove - ovde i na takozvanom Kosovu.

Komentari (7)

buki

24.08.2020. 12:18

Шта на то кажу међународни посматрачи и Невладине организације? Ако нису, требало би свакодневно да их о томе информишу и ЗАХТЕВАЈУ њихову реакцију.

Vuc

24.08.2020. 13:30

@buki - Buki@ Ala si ti naivan. To je kao da od Hitlera trazis da pazi na zakone. Jel znas ti da svetom vlada fasizam i imperijalzam Anglo-sakosnaca i Germana? Pravdu mozes da trazis ali borbom i revolucijom. Narod sveta je potlacen rob sacice kapitalista i zlotvora.

babura

24.08.2020. 13:38

treba videti hoce li dolaziti strani posmatraci, i sta ako dodje do nemira u CG hoce li to isto tretirati kao u Belorusiji??Ili ce to oznaciti kao "maligni" ruski uticaj??Ako tako bude, nemiri su sigurni i sa fantomskim biracima.U svakom slucaju PAO JE, samo jos da vidimo na koji nacin!

Biki890

24.08.2020. 13:49

12 godina sam zivjela kao izbjeglica u CG sa svojima I nikad nismo mogli dobiti drzavljanstvo. Odselili smo se kasnije “preko bare”. Imam sestru udatu u CG I drugaricu isto tako koje zive tamo preko 20 godina I jos nemaju drzavljanstva sigurno zato sto su Srpkinje. Albancima to nije problem ili muslimanima. Namjerno se ne daju drzavljanstva izbjeglicama jer zna Kilo da ne bi glasali za njega..