SRPSKA LISTA PODRŽALA KOALICIJU "ZA BUDUĆNOST CRNE GORE" Nikada nećemo zaboraviti kako su Mandić i Knežević bili uz srpski narod na Kosmetu

Novosti online

08. 06. 2023. u 12:25

SRPSKA lista podržala je koaliciju „Za budućnost Crne Gore“ uoči parlamentarnih izbora 11. juna.

СРПСКА ЛИСТА ПОДРЖАЛА КОАЛИЦИЈУ ЗА БУДУЋНОСТ ЦРНЕ ГОРЕ Никада нећемо заборавити како су Мандић и Кнежевић били уз српски народ на Космету

Foto: Kosovo online

Iz Srpske liste navode da srpski narod na Kosovu i Metohiji nikada neće zaboraviti kako su Andrija Mandić, Milan Knežević i drugi ljudi iz koalacije „Za budućnost Crne Gore“ bili uz njih sve prethodne godine, kao i na nedavnom veličanstvenom skupu podrške u Nikšiću.

„Želim iz sveg srca da podržim našu braću Srbe iz Crne Gore i politički subjekt koji dominantno okuplja naš narod na tom prostoru, a to je koalicija „Za budućnost Crne Gore“. Zahvaljujemo im se na bezrezervnoj podršci. Poručujemo da ćemo izdržati i da Srbi sa KiM ni po koju cenu neće otići sa svojih vekovnih ognjišta“, saopšteno je iz Srpske liste.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

Novak Đoković dokazao je svima više puta da je najbolji teniser svih vremena. Dok pojedinci pokušavaju sve to da umanje i da ubace i Rodžera Federera u tu trku, srpski as nastavlja da dominira. Sada je jedan podatak pokazao koliko je on ispred svih, a to se nikako neće dopasti Rafaelu Nadalu i Karlosu Alkarazu.

04. 10. 2023. u 08:51

Komentari (0)

DOGOVORI SE SA REŽISEROM Kamera ulovila detalj na Memedoviću tokom Potere - komentari ne prestaju da se nižu