OPŠTINA BUDVA DONIRALA ANDRIJEVICi VATROGASNO VOZILO: Da ga što manje koristite

M. S.

31. 01. 2022. u 20:01

DELEGACIJA Opštine Budva, na čelu sa predsednikom Opštine Markom Carevićem, u Andrijevici je uručila specijalizovano vatrogasno vozilo za sve vrste intervencija.

ОПШТИНА БУДВА ДОНИРАЛА АНДРИЈЕВИЦи ВАТРОГАСНО ВОЗИЛО: Да га што мање користите

Foto Opština Budva

-Sa velikim zadovoljstvom, ceneći da smo ipak mi braća i prijatelji, a polazeći od toga da Andrijevica nema vatrogasno vozilo, došli smo na ideju da jedno od naših vozila poklonimo Andrijevici, sa željom da ga što manje koriste, a kad im zatreba da ga imaju, da im posluži onoj nameni kojoj je predviđeno. Ništa ovo nije spektakularno, ovo je jedan znak pažnje za sve vas ovde, da znate da uvek mislimo na vas, da smo uvek spremni da pomognemo u ovim vremenima koja ni nama, nažalost, ne dozvoljavaju neki veliki prostor za manevar. Važno je setiti se, važno je reći da ste uvijek rado viđeni u Budvi, a moram reći i da se ja ovde osjećam kao dabsam Andrijevčanin od starina. To je nešto na čemu treba da radimo, da se ispomažemo koliko god budemo mogli", kazao je Carević.

Na donaciji su se zahvalili predstavnici Opštine Andrijevica, na čelu sa predsednikom Opštine Željkom Ćulafićem.

Oni su istakli da je vatrogasno vozilo, donacija Opštine Budva, primer dobre saradnje dve opštine, posebno s obzirom na to da je sever slabije razvijena regija u odnosu na jug države.

Ćulafić se u vrlo emotivnom tonu zahvalio na donaciji, sa željom da Carević nastavi sa donacijama opštinama severa, onoliko koliko bude u mogućnosti.

U ime zahvalnosti, predsjedniku Careviću je od strane Opštine Andrijevica uručena ikona.

BONUS VIDEO - Kako je pao Milo Đukanović?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)