POČETAK NOVE VLADE? Memorandum o saradnji URA, SNP i manjinskih stranaka

V. K.

30. 12. 2021. u 06:45

MEMORANDUM o saradnji koji su nedavno potpisali predstavnici Građanskog pokreta URA, SNP i manjinskih stranaka mogao bi biti uvertira za formiranje nove vlade u koju bi se uključila i parlamentarna većina.

ПОЧЕТАК НОВЕ ВЛАДЕ? Меморандум о сарадњи УРА, СНП и мањинских странака

Foto Gov.me

Takvu mogućnost je nagovestio predsednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević.

- Podržavam Memorandum i verujem da predstavlja dobru osnovu za formiranje nove vlade od aktuelne parlamentarne većine i stranaka manjinskih naroda. Za Crnu Goru svih nas - vazda! Za izdaju narodne volje - nikad - napisao je Knežević na "Tviteru".

Potpisnici tog dokumenta su zadovoljni podrškom koju je Memorandum dobio.

- Zalagaćemo se za državu građana jednakih prava. Crna Gora mora da izađe iz kandži nacionalizma i krađa. Pokazaćemo da građanska Crna Gora ima na koga da se oslovni. Ovo je put ka pomirenju i dijalogu, i glavnom cilju - ubrzanju reformi na putu ka EU - naveli su u zajedničkom saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni