NOVOGODIŠNJA RADOST SA DECOM IZ HRANITELJSKIH PORODICA: Darija Kisić podelila novogodišnje paketiće (FOTO)

Novosti online

27. 12. 2022. u 16:11

MINISTARKA za brigu o porodici i demografiju prof. dr Darija Kisić podelila je uoči novogodišnjih praznika paketiće deci iz hraniteljskih porodica sa teritorije Beograda, Šapca, Loznice i Valjeva, sa kojima je u Dečijem kulturnom centru okitila novogodišnju jelku.

НОВОГОДИШЊА РАДОСТ СА ДЕЦОМ ИЗ ХРАНИТЕЉСКИХ ПОРОДИЦА: Дарија Кисић поделила новогодишње пакетиће (ФОТО)

Ministarstvo za brigu o porodici

„Svi se radujemo božićnim i novogodišnjim praznicima, ali je ipak dečija radost mnogo veća i nadam se da su deca danas uživala. Nema lepših trenutaka od onih provedenih sa decom. U novoj 2023. godini želim im pre svega puno zdravlja, a onda i osmeha i druženja, puno lepih trenutaka i novih prijatelja“, poručila je Kisić.

Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju obezbedilo je u saradnji sa kompanijom Mocart novogodišnje paketiće za decu iz hraniteljskih porodica sa teritorija ovih gradova. U saradnji sa kompanijama - Deleze, Delta, Lidl, Bambi,  Pertini i Ninamedija, paketići su obezbeđeni i za decu iz drugih hraniteljskih porodica u Srbiji.   

„Veliko hvala ovim društveno odgovornim kompanijama na podršci da obradujemo našu decu. Nema većeg bogatstva od dečije sreće i dečijih osmeha“, istakla je Kisić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SVE ZA UREDNO DVORIŠTE, A I ČISTA KOLA: Pratimo ritam proleća