Ovo je Titova praunuka: Glumila je u seriji koju smo obožavali, a evo šta je nasledila od pradede (FOTO)

NovostiOnline

subota, 09. 11. 2019. u 13:11

Ово је Tитова праунука: Глумила је у серији коју смо обожавали, а ево шта је наследила од прадеде (ФОТО)

Ttio sa unukom Sašom , Foto: Facebook/ Instagram

Porodica nekada najmoćnijeg čoveka i doživotnog predsednika, Josipa Broza Tita uglavnom živi povučenim životom
Porodica nekada najmoćnijeg čoveka i doživotnog predsednika, Josipa Broza Tita uglavnom živi povučenim životom.


Upravo zbog te činjenice, njegova praunuka, svojim angažmanom na Instagramu, ali i u svetu umetnosti, postala je pravi hit širom regiona.


Sara Zidarić (25) ćerka je Titove unuke Saše Broz i poznatog hrvatskog glumca Ranka Zidarića. Iako se pojavljivala u seriji "Naša mala klinika" sa ocem Rankom, Sara je javnosti postala aktuelna prošle godine kada je njena majka, rediteljka Saša Broz, objavila njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu.


Poput svojih roditelja, i Sara (25) se okrenula umetnost, te iako se okušala i na malim ekranima, ipak je rešila da upiše slikarstvo na Akademiji likovnih umetnosti u Zagrebu i do sada je imala dve samostalne izložbe.


Sara je talentovana slikarka, o čemu svedoče pohvale za postavku na samostalnoj izložbi "Groteske" koja je otvorena ranije ove godine.

Pored razvoda roditelja koji je nastupio posle šest godina braka, njeno odrastanje su obeležila brojna putovanja po Evropi i svetu, pošto je njen deda, Mišo Broz, služio kao diplomata u Egiptu, Indoneziji, Singapuru, Rusiji, Filipinima.

Pročitajte i: Marija Veljković: Bila sam Romkinja, starica, muško, đavolica

Takođe, navela je da ne voli trendove, te i da inspiraciju i motivaciju pronalazi u eklektičnim stvarima koje je provociraju i razvijaju joj maštu. Kako je rekla, trudi se da često slika, uvek kada joj to vreme dozvoli, pošto se trenutno nalazi na stručnom usavršavanju u Zagrebačkom pozorištu lutaka.

Titova praunuka se ne oslanja na svoje slavno prezime te za platna, boje, putovanja, pa i sam život, uspeva sama da zaradi zalaganjem i radom.

Činjenica da su joj roditelji poznati hrvatski umetnici, deda bivši diplomata, a pradeda lično Tito, Sari nije toliko bitna, pošto, kako je rekla, ona svoju porodicu ne vidi kroz prezime, nego kao mamu i tatu, odnosno dedu i pradedu. Kako je navela, roditelji su joj velika podrška i veoma im je zahvalna na svemu.

Jednom prilikom je izjavila da je "od oca nasledila emotivnost, a od majke snagu, koju svi u porodici Broz imaju", prenosi Srbija Danas.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (14)

Drexler

09.11.2019. 14:14

Bravo za nju.Skromna i povucena nije kao ovi skorojevici koji iako vestacki se trude nikada nece imati pedigre,na njihovu zalost.

Ja

11.11.2019. 09:35

@Maja - Naravno! Treba dati vise prostora starletama i manijakalnim politicarima. Normalnim osobama ne treba uopste mesto u novinama

zaliv.net

09.11.2019. 16:55

Dobro de nije ona kriva sto joj je pradeda bio zlocinac i onaj ko je upropastio (vise od bilo koga drugog) Srbe i Srbiju pa i danas placamo cenu njegovih nedela.

Србин

09.11.2019. 20:22

Да је памети име овог злотвора не би требало икада више помињати у Србији.

ISTORICAAR

11.11.2019. 09:33

@Србин - Da je srece pa da je poslao na goli otok sve cetnike i ustase ne bi se danas narod mrzeo nizasta. Pre njega pustinja, za njegovo vreme raj, posle njega pakao.

Na golom otoku

11.11.2019. 12:10

@Србин - nisu bili ni četnici ni ustaše, nego komunisti, njegovi dojučerašnji saborci... Ko je živeo u Jugoslaviji pedesetih i šezdesetih, zna našta je ličio taj "raj"... Živelo se dobro sedamdesetih i osamdesetih, 10-15 godina, zahvaljujući kreditima, a onda je sve došlo na naplatu.

Petarleskovac

12.11.2019. 15:02

@Србин - Ma sada je mnogo lepo,radnicka klasa zivi na nivou,idi begaj

Tasa

10.11.2019. 21:02

Neznam zašto tako pričate o mrtvima, nije on doveo demokratiju i rasturio jugoslaviju, već američka politika zvana demokratija i političari koji kradu od vas otvorenih očiju ih gledate i ćutite, a pljujete čoveka koji je poštovao radnika i napravio sistem koji je funkcionisao u celoj jugoslaviji naravno dok je bio ziv, d njegovoj unuci svaka čast na uspesima tako treba svako dete u srbiji da se bori samo za svoje parče hleba tako ga više ceni hvala na diskusiji

Nisu svi jednako živeli u toj državi

11.11.2019. 10:27

@Tasa - a bagami, neki su odslužili i debelu robiju. Neki samo zbog viceva... Je li to država koje treba da se sećamo sa poštovanjem?

Petarleskovac

12.11.2019. 15:01

@Tasa - Ne,nego ce svako da rovari i pljuje po drzavi u kojoj zivi,malo je bilo golih otoka