VUČIĆ O ĐILASOVIM ZAHTEVIMA: Nema on ozbiljne zahteve, traži frekvencije zbog profita

Tanjug

05. 05. 2021. u 20:41

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić izjavio je danas da od lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i očekivao da u razgovorima sa evroparlamentarcima traži nacionalnu frekvencu za N1 i Novu S, jer mu to donosi profit, a ne da postavlja ozbiljne zahteve poput izmene zakona.

ВУЧИЋ О ЂИЛАСОВИМ ЗАХТЕВИМА: Нема он озбиљне захтеве, тражи фреквенције због профита

Foto: Tanjug

-Verujem da je narod sve razumeo. Mislili ste da imaju ozbiljne zahteve za biračke spiskove, a ne samo da traže nacionalne frekvence- rekao je Vučići uz opasku da j to traži jer je to ono što može tri ili četiri puta da poveća profit njihovim televizijama.

Dodao je i da su se potvrdila njegova očeckivanja da će biznis interesi biti najvažniji i sve sto nema veze sa zakonima i ustavom, ali nije očekivao da tako otvoreno govori sa evroparlamentarcima - "da zaradimo još malo para, a ako nam to ne date imaćemo demonstaracije".

Vučić je to rekao na konferenciji za novinare nakon sednice Predsedništva SNS

na pitanje kako vidi zahteve lidera SSP Dragana Đilasa iznete u razgovoru sa evroparlametarcim,a nakon što mu je novinar preneo, jer je predsednik rekao da zahteve nije čuo, da je reč o se toga da Nova S i N1 dobiju nacionalnu frekvencu, kao i da do oktorba bude smenjen direktor RTS-a.

On je je naglasio da će se bez obzira na sve ipak u Srbiji poštovati zakon.

Dodao je da je milion puta prošao njihove demonstracije i čuo od Branislava Lečića i Vuka Jeremića da neće dočekati naredi Vaskrs.

Pošto sam vasksnuo na Vaskrs i ovog i prošlog i onog pre toga, pošto sam vaskrsnuo treći put videcemo sta će biti za vasksr sledece godine, rekao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati