- NAORUŽATI vojsku koja po Rezoluciji 1244 ne sme da postoji je kršenje međunarodnog prava, gaženje zakona Nemačke ali i poruka Srbiji - rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin reagujući na medijske napise da je Angela Merkel dala zeleno svetlo da Nemci naoružavaju tzv. Kosovo.

Komentari (6)

buki

22.07.2020. 14:52

Bravo gospodine Vulin! Mogu da Vas mrze svi koji Vas prozivaju za razne nebitne gluposti (tetku, nesluženje vojske i sl). Ovo je neko morao da izgovori jer je to surova istina, a po ko zna koji put ste to upravo Vi. Nemačka je kancer Evrope, koji nikad nije ni bio na hemoterapiji i razvija se intenzivno od 1989. Do kada treba da se ćuti i aminuje Merkelovoj, jer Drugi svetski rat nikada nije završen, samo se navodnom kapitulacijom Nemačke nastavio iza kulisa?

KoleKg

22.07.2020. 16:38

Vulin je sve i svašta ali za ovo mu svaka čast! Nemci nas mrze jer nisu uspeli da nas porobe i unište,bole ih porazi od nas! Mislili su da su germani jedina rasa koja zaslužuje život i slobodu ali mi Srbi smo im pokazali da greše.I eto njih opet,sad ni mi nismo tako slabi kao 18 pa 41 ili 99-te! Ako ruše 1244 onda je to i kraj mirovnog sporazuma! Tehnički to znači da je Srbija u ratu sa nato paktom!

Pop

25.07.2020. 22:03

Не заборавити једно, немци посе уједињења постају поново оно што су били и раније само овога пута то раде суптилније али циљ је увек исти. Биће оно ми знамо а остали појма немају све док не дође и њима до гркљана а онда је касно, последице су катастрофалне.