VULIN OPLEO PO MERKELOVOJ: Kada Nemačka pokazuje vojnu silu ceo svet treba da se zabrine za svoju budućnost

Novosti online

22. 07. 2020. u 13:23

ВУЛИН ОПЛЕО ПО МЕРКЕЛОВОЈ: Када Немачка показује војну силу цео свет треба да се забрине за своју будућност

Foto: MOD

- NAORUŽATI vojsku koja po Rezoluciji 1244 ne sme da postoji je kršenje međunarodnog prava, gaženje zakona Nemačke ali i poruka Srbiji - rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin reagujući na medijske napise da je Angela Merkel dala zeleno svetlo da Nemci naoružavaju tzv. Kosovo.

 On je naglasio da „dati oružje šiptarskim teroristima čije vođe imaju haške optužnice za ratne zločine a nadati se miru i stabilnosti regiona je ili licemerje ili ludilo“.

 
- Kada Nemačka pokazuje vojnu silu ceo svet treba da se zabrine za svoju budućnost. Istorija se ponavlja - poručio je ministar Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

buki

22.07.2020. 14:52

Bravo gospodine Vulin! Mogu da Vas mrze svi koji Vas prozivaju za razne nebitne gluposti (tetku, nesluženje vojske i sl). Ovo je neko morao da izgovori jer je to surova istina, a po ko zna koji put ste to upravo Vi. Nemačka je kancer Evrope, koji nikad nije ni bio na hemoterapiji i razvija se intenzivno od 1989. Do kada treba da se ćuti i aminuje Merkelovoj, jer Drugi svetski rat nikada nije završen, samo se navodnom kapitulacijom Nemačke nastavio iza kulisa?

KoleKg

22.07.2020. 16:38

Vulin je sve i svašta ali za ovo mu svaka čast! Nemci nas mrze jer nisu uspeli da nas porobe i unište,bole ih porazi od nas! Mislili su da su germani jedina rasa koja zaslužuje život i slobodu ali mi Srbi smo im pokazali da greše.I eto njih opet,sad ni mi nismo tako slabi kao 18 pa 41 ili 99-te! Ako ruše 1244 onda je to i kraj mirovnog sporazuma! Tehnički to znači da je Srbija u ratu sa nato paktom!

Pop

25.07.2020. 22:03

Не заборавити једно, немци посе уједињења постају поново оно што су били и раније само овога пута то раде суптилније али циљ је увек исти. Биће оно ми знамо а остали појма немају све док не дође и њима до гркљана а онда је касно, последице су катастрофалне.