BOSANSKO GRAHOVO SRCEM UZ VUČIĆA: Grahovljacima je Srbija jedina nada

R. Š.

26. 05. 2023. u 23:00

ZAHVALNI Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću na velikoj pomoći koju pruža zapadnokrajiškim opštinama, među kojima je i Bosansko Grahovo, zvanična delegacija ovog gradića, kao i drugi građani punog srca bili su u Beograd na skup „Srbija nade“.

БОСАНСКО ГРАХОВО СРЦЕМ УЗ ВУЧИЋА: Граховљацима је Србија једина нада

Foto: Privatna arhiva

Sva srca Grahovljaka uvek kucaju samo za Srbiju, jer samo ona nesebično pomaže obnovu ovog, još uvek mnogo razrušenog mesta. Sve oči Grahovljaka uprte su samo u Srbiju, jer baš ona jedina je nada za održivi život povratnika. Da nije pomoći Vlade Srbije, mnogo lošije uslove za nastavu imali bi đaci u OŠ „Grahovo“.

Foto: Privatna arhiva

Grahovo je srcem uz Srbiju i Vučića

- Hvala predsedniku Aleksandru Vučiću i Vladi Srbije na razumevanju potreba srpskog naroda izvan Republike Srbije. U našu opštinu Srbija je do sada uložila oko 450.000 evra za rekonstrukciju škole i za prvu fazu obnove doma kulture „Gavrilo Princip“. Zahvalni smo na dosadašnjoj pomoći koja je puno značila za održivost povratka, na poboljšanju uslova školovanja učenika, boljeg izgleda samog grada. Svaka naredna pomoć bi dobro došla, a naročito po predloženim infrastrukturnim projektima za rekonstrukciju vodovodne mreže i druge faze uređenja doma kulture. Ta pomoć bi uveliko poboljšala uslove života stanovnika Grahova – navodi načelnik opštine Uroš Đuran.

Osim škole i Doma kulture, Srbija je prethodno presudno pomogla i obnovu rodne kuće Gavrila Principa u selu Obljaj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)