ZAPAD prema Srbima ima neplaćene dugove, međutim, u naredbodavnom tonu ukazuje srpskom narodu šta i kako da rade, napisala je portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova na Fejsbuku, komentarišući reči nemačkog kancelara Olafa Šolca o tome, da Srbija bez priznanja nezavisnosti Kosova neće postati članica Evropske unije.

BOGDAN

11.06.2022. 07:27

TRECI SVETSKI RAT JE POCEO DAVNE 1999.GOD.KADA SE UDRUZILI JUDOMASONI I NACISTI U RAT PROTIV MALE SRBIJE I CASAN I NEPOBEDIV SRPSKI NAROD.1999.GODINE RAT PROTIV SRBIJE JE U STVARI RAT PROTIV RUSIJE DA VIDE KAKO CE REAGOVATI RUSIJA I KOLIKO EFIKASNO JE RUSKO ORUZJE KOJE SU SRPSKI VOJNICI KORISTILI U BORBU PROTIV ZAPADNE ZLOCINCE I OSVAJACE. ZIVELA MAJKA SRBIJA I BRTASKA RUSIJA BEZ RUSIJE NEMA NI SRBIJE.SVABE SMO POBEDILI U DVA SVETSKA RATA POBEDICEMO OPET I DANAS I TO ZAJEDNO SA BRATSKU RUSIJU KADA SVABE OPET DOGU NA RED.

Seka

11.06.2022. 08:09

Uz svu zahvalnost za dobre stvari i podršku koju primamo i od jednih i od drugih, hvala im svima na tome sto nas čine važnijim nego jesmo kada nas pominju u kontekstu poruka koje upućuju jedni drugima preko našeg sendvič položaja. Hvala ali sami sebi moramo pomoći a oni ce svoje poruke iskomunicirati i dogovoriti se na kraju i bez nas kao i do sada.

Anamar

11.06.2022. 09:02

Bez imalo srama i kajanja, tako se iznosi drska demokratska zapovijed EU tj. ujedinjenog 4 Reicha. Nije to kultura kojoj treba težiti, već od nje se treba čuvati.