ATMOSFERA MIRNA, KAMPANJA SLOBODNA: Predstavnici PS Saveta Evrope boravili u Beogradu

V. N.

04. 03. 2022. u 20:54

DELEGACIJA Parlamentarne skupštine Saveta Evrope, koju je predvodio Aleksander Poćej iz Poljske, boravila je u Beogradu kako bi procenila atmosferu i pripreme pred izbore u Srbiji planirane za 3. april, saopštio je u petak Savet Evrope (SE), uz ocenu da je "generalno atmosfera mirna i da svi politički kandidati mogu da sprovode kampanju slobodno, bez ograničenja".

АТМОСФЕРА МИРНА, КАМПАЊА СЛОБОДНА: Представници ПС Савета Европе боравили у Београду

Foto V. Danilov

Kako se dodaje, delegacija je primetila da je kampanja za predsedničke i parlamentarne izbore u početnoj fazi i da može da bude pod uticajem srpske pozicije u odnosu na rat u Ukrajini.

U saopštenju se podseća da Parlamentarna skupština SE nadgleda sve izbore u Srbiji od 2000. godine (sa izuzetkom parlamentarnih izbora 2020. godine) i da su svi izbori za skupštinu, osim jednih, bili prevremeni. Delegacija od 22 člana PS SE doći će u Srbiju da posmatra izbore 3. aprila, a sa njima će biti i predstavnici Venecijanske komisije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)