HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 1. OKTOBAR: Ovan mora da savlada kolebljivost; Jarac treba da izbegava prečice

Astrolog Suzana Ban 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

01. 10. 2020. u 07:00

SAZNAJTE šta vas danas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК, 1. ОКТОБАР: Ован мора да савлада колебљивост; Јарац треба да избегава пречице

Ilustracija Depositphotos

OVAN

Pred vama je lekcija u kojoj morate da savladate svoju kolebljivost i nesigurnost. To su osobine koje vas često onemogućavaju da poentirate, pa čak i onda kada ste sigurni da ste u pravu. Verujte sebi, ne obazirite se na to šta drugi misle.

BIK

Maštoviti ste, svestrani i puni ideja. Dobro raspoloženje može, na kratko, pokvariti neobičan telefonski poziv koji ne očekujete. Vesti koje ćete čuti biće čudne, a vama ne preostaje ništa drugo nego da ih saslušate i što pre zaboravite.

BLIZANCI

Konačno biste mogli da donesete odluku, iako je to vama najveći problem. Pobedite svoju kolebljivost i prihvatite se odgovornosti. Izbegavajte rasprave sa muškarcima. U ljubavi ne oklevajte, pravi je trenutak da zauzmete čvrst stav.

RAK

Ne verujete u razna obećanja kojima vas zatrpavaju. Morate se maksimalno angažovati i sami sebi pomoći u pronalaženju rešenja. Očekuje se stagnacija svega pa zbog toga ne pokušavajte da započnete nikakav novi posao.

LAV

Čekate promene koje se sve više bliže. I kao što to obično biva, minuti vam postaju kao godine. Nestrpljivost vas remeti, neophodno je da pronađete način da se relaksirate. Na primer, popodne provedite u krugu voljene osobe ili prijatelja.

DEVICA

Neke porodične obaveze niste ispunili na vreme pa je došao trenutak kada više nema odlaganja. Umesto da se ljutite na sebe što ste to sebi dopustili, prionite na posao odmah, a analizu situacije ostavite za neki drugi, povoljniji dan.

VAGA

Intrigira vas neko nov i trenutno pokušavate da se usredsredite na to. Ne zalećite se u nove ljubavne avanture naročito ako još uvek niste raščistili s nekim iz prošlosti. Uspomene koje vas muče, mogu postati nepremostiva prepreka za novu romansu.

ŠKORPIJA

Rasejani ste. Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili i rešavate probleme koji bi tek mogli da se dogode. Vaša dekoncentrisanost i ponašanje na poslu vas mogu mnogo koštati, pa je bolje da se blagovremeno trgnete i odvojite realnost od mašte.

STRELAC

Dobar deo dana provodite u preispitivanju šta ste mogli, u dalekoj prošlosti, drugačije da rešite. Okrenite se bližnjima i poslušajte šta imaju da vam kažu. Pojačana fizička aktivnost vas može okrepiti, naročito duga šetnja ili trčanje.

JARAC

Bliži se trenutak realizacije nekih projekata kao i prilika za potpisivanje novog ugovora. Ipak, sačuvajte strpljenje i odložite završne poteze, jer, iako sve ide po planu, još se nisu ostvarili svi preduslovi da na sve stavite tačku. Izbegavajte prečice.

VODOLIJA

Uključuju vas u sva dešavanja koja su oko vas. Osećaj da ste pozvani da reagujete na sve je rezultat vašeg pređašnjeg unošenja u tuđe probleme. Inače vam to ne smeta, ali sada ste umorni. Ne ljutite se, razmislite kolika je vaša odgovornost u svemu tome.

RIBE

Previše dajete značaja ljudima koji o vama sude samo iz sopstvene dosade. Vaša ljubavna veza je samo vaša, o njoj ne treba da vodi računa vaša okolina. Ako zanemarite šta drugi pričaju, shvatićete da vašoj ljubavnoj vezi ništa ne nedostaje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MILOŠ BIKOVIĆ SNIMLJEN KOD PSIHIJATRA: Razlog? Rusija i Srbija! (VIDEO)