BAJKERI sa svih strana regiona i iz Evrope "okupirali" su Trebinje, a ovogodišnji moto-vikend je po masovnosti premašio magičnu brojku od 1.500 učesnika, što je i rekord manifestacije. Veliki broj Trebinjaca, ali i stanovnika okolnih gradova, uživao je gledajući kilometarsku kolonu motociklista koja je prodefilovala ulicama Trebinja, a posle toga i u moto-igrama i rok koncertu.

Motociklisti nisu krili oduševljenje lepotom grada, organizacijom moto-skupa, ali i dobrodošlicom građana. Viktorija Mihajlović i Srđan Lazović iz Kraljeva ne preskaču dolazak u Trebinje dugi niz godina, a i ovog puta su puni pozitivnih utisaka otišli svojim domovima.

- Fenemonalno se provodim, organizacija je sjajna, baš mi se dopada. Obećavam da ću doći i sledeće godine, jer Trebinje zaista ima moto-skup koji se ne sme preskočiti - rekla je Viktorija, a slično razmišlja i Srđan:

- Provod je lep. Već 16-17 godina dolazim ovde i nemam apsolutno nikakvu zamerku. Ni velika kiša nije poremetila održavanje manifestacije, uostalom, nama bajkerima ona nikada ništa ne može da poremeti.

Miroslav Marković iz Beograda je prvi put stigao u Hercegovinu. Kaže da mu je sada jasno šta je sve propustio prethodnih godina.

- Prvo, Trebinje je lep grad. Moram da priznam da nisam očekivao ovako nešto, iako su mi kolege o tome govorile. Domaćini su "prva liga", provod je odličan, i sada sam siguran da ću svake godine dolaziti, nema šanse da promašim - rekao je Miroslav.

I organiozatori, članovi Moto-kluba TNT, prezadovoljni su brojem učesnika, ali i činjenicom da je ovaj skup premašio sva očekivanja.

- Od sredine prošle nedelje motociklisti su počeli da pristžu u naš grad, i zaista imamo razloga da budemo prezadovoljni. Trebinje je okupilo "bajkere" iz čitavog regiona, bilo je gostiju iz Evrope, i ovo je postala manifestacija na ponos svih nas, ne samo motorista, već i celog Trebinja - rekao je Aco Aleksić, predsednik Moto-kluba TNT Trebinje.


BEZ SLOBODNOG KREVETA

Tokom moto-vikenda u Trebinju tražio se krevet više, a sem svih hotela, motela i registrovanih apartmana posla su imali i mnogobrojni Trebinjci, koji su izdavali ležajeva u svojim kućama. Prema nezvaničnim precenama, u dva dana ovaj hercegovački grad, sem motorista, posetilo je više hiljada gostiju, čime je moto-skup potvrdio da je najposećenija turistička manifestacija.