POLICAJAC ZA PRIMER: Na kružnom toku pronašao pa vratio vreću sa 38 miliona dinara

S.BABOVIĆ

19. 10. 2019. u 14:01

ПОЛИЦАЈАЦ ЗА ПРИМЕР: На кружном току пронашао па вратио врећу са 38 милиона динара

Foto:JKP

Pripadnik Saobraćajne policije iz Kruševca našao je na kružnom toku Jasika vreću sa čak 38 miliona dinara
KRUŠEVAC - PRIPADNIK Saobraćajne policije iz Kruševca našao je na kružnom toku Jasika vreću sa čak 38 miliona dinara, saznaju „Novosti“. Ispostavilo se da je ogromna količina novca ispala iz vozila privatne firme, koja se bavi obezbeđenjem, a prema nezvaničnim informacijama, uslugu transporta obavljali su za Poštansku štedionicu.


Pretpostavlja se da je vreća ispala iz vozila kada su se vrata otvorila.


- Vreću je prvo primetio građanin,ali nije ni prilazio bliže i nije mogao da nasluti šta je unutra - iznosi nezvanično izvor „Novosti“.


Signalizirao je pripadniku Policijske uprave Kruševac, koji je tu po službenoj dužnosti regulisao saobraćaj zbog preusmerenja. Saobraćajac je prišao i video da je u pitanju novac. Odmah je obavestio dežurnu službu kruševačke policije. Sve se dogodilo pre par dana i tu u vrlo prometnom intervalu, oko 13,30.


Misterija vreće s novcem rešena je za manje od par sati i vrlo brzo je utvrđeno i o kom vozilu privatne firme se radi. Kružni tok kod Jasike koji je tako za kratko bio verovatno „najbogatiji“ u Srbiji, od 7.oktobra najprometnije mesto za saobraćaj u okolini Kruševca, kada su počeli veliki radovi na državnom putu I B reda, na deonici Makrešane-Ćićevac.


Pročitajte još: POŠTENI NALAZAČ IZ NIŠA: Vratio 50.000 €, dobio zagrljaj


Saobraćajne patrole Policijske uprave Kruševac su sve vreme na ovim relacijama i regulišu kretanje vozila i sprečavaju da dođe do ozbiljnijih zastoja i zakrčenja od Pojata.


Radovi bi trebalo da traju do 1.novembra,do kada se koriste alternativni putni Ćićevac – Varvarin, Varvarin – Jasika, Kruševac – Deligrad, Deligrad – Ražanj. Pravac kretanja za teretna motorna vozila za vreme izvođenja radova iz pravca Pojata je preko Ćićevca – Varvarina – Jasike, a iz pravca Kruševca za Pojate preko Đunisa – Deligrada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

meni sve izgleda da "primopredaja"...

19.10.2019. 18:19

...nije funkcionisala?"Gradjanin",verovatno,oci vadi?Saobracajni milicioner i nije imao drugog izbora?Osim da ponese medalju "Postenja"...Sve ostalo,je bas mnogo mutno...U protivnom,sve ide pd klasifikaciju:Dibiduz nemarnost.To su "velike pare"...Za nasu zemlju..."bas leeepppooo!Leeeppooo u pizdu materinu...."!(Bog neka mu dusu oprosti,onomad bese godisnjica...)...