PROTOTIP U SVEMIRSKOJ BOJI: Leksus na salonu automobila u Barseloni

P. Živković

nedelja, 12. 05. 2019. u 23:46

ПРОТОТИП У СВЕМИРСКОЈ БОЈИ: Лексус на салону аутомобила у Барселони

Foto promo

Prototip nosi boju pod nazivom "svemirsko narandžasto", koja je inspirisana narandžastim tonovima koji se mogu videti kada gledate prema suncu u čistim zalascima
JAPANSKI "Leksus" predstavio je model "LC 500h "Matte Prototype", novi prototip vodećeg kupea ovog brenda, na Salonu automobila u Barseloni.

Ovo ostvarenje je još jedan primer napora prestižnog brenda da nastavi s inovacijama, ovoga puta koristeći specijalne boje sa originalnim teksturama.

Prototip nosi boju pod nazivom "svemirsko narandžasto", koja je inspirisana narandžastim tonovima koji se mogu videti kada gledate prema suncu u čistim zalascima.

Pročitajte još: U ČAST DANA KOMPANIJE "LEND ROVER": "Difender" ruši rekorde

Ova spektakularna boja, mat završne obrade, omogućava "LC 500h" da projektuje još moćniju svojstvenost, dodatno pojačanu udarnim polu-mat crnim točkovima od 21 inča (53 cm) i krovom od karbonskih vlakana i aktivnim zadnjim spojlerom.

Upotreba boje "svemirsko narandžasta" važi i za kabinu, gde je korišćena kao kontrastni element na instrument tabli, upravljaču i bočnim stranama vrata.

Prototip "LC 500h "Mat" uključuje Leksusov napredni višestepeni hibridni sistem sa samo-punjenjem, jedinstvenu ponudu u svom segmentu."Leksusova" poznata hibridna tehnologija sa samo-punjenjem omogućava "LC 500h" da se ponovo napuni dok se vozi, bez potrebe za kablovima ili utikačima.Njegova motorizacija se ističe efikasnošću, smanjenom potrošnjom.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Lexus -> luxury branch of Toyota

13.05.2019. 07:21

Trenutno imam Lexus NX300h. Mnogo dobar auto. Pre toga sam imao nekoliko BMW X3 i poredeci sa njima, Lexus je na istom nivou, ako ne i bolji.