NIKO NAS VIŠE NEĆE NAZVATI MAMA I TATA: Potresna ispovest oca Despota (4), koji je poginuo u saobraćajnoj nezgodi pre pola godine (VIDEO)

Novosti online

23. 05. 2021. u 21:41

MALENI Despot (4) poginuo je pokušavajući da izađe iz autobusa na stajalištu Bosanska u Prvomajskoj ulici u Zemunu, i to na zadnjim vratima, dok se vozio sa svojom bakom.

НИКО НАС ВИШЕ НЕЋЕ НАЗВАТИ МАМА И ТАТА: Потресна исповест оца Деспота (4), који је погинуо у саобраћајној незгоди пре пола године (ВИДЕО)

Foto: V.N.

Četvorogodišnjak je poginuo pre pola godine, a bol roditelja i dalje ne jenjava.

- Oni su sedeli na prvom mestu u autobusu, kada je vozilo došlo na stanicu pre one na kojoj je trebalo da izađu, Despot i baka su ustali i stali ispred vrata, da bi vozačmogao da ih vidi. Krenuli su da silaze ali vozač nije gledao u retrovizor, uhvatio ih je u raskoraku, jednom nogom su bili u autobusu drugom napolju. Baka je pala, a Despotjoj je ispao iz ruke. Vozač je vukao dečaka nekoliko metara. Moje dete je umrlo na licumesta.

- Četiri godine dolazite kući znajući da će vas čekati omiljeno biće, svrha vašeg postojanja, brinete o njemu, ljubite ga i grlite i odjednom treba da se naviknete da ga više nema. Niko nas nikada više neće nazvati mama i tata - rekao je Vukašin Mrđić u potresnoj ispovesti, koju možete pogledati u priloženom video-snimku:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije