OTOCI SA GLAVE POLAKO PROLAZE: Porodica povređene devojčice (2) u Zemunu i dalje u šoku posle jezive nesreće

Novosti onlajn

01. 10. 2021. u 20:14

ZA sada ne razmišljam ni o čemu, po najmanje o tužbi, osim o svojoj ćerki i njenom što bržem oporavku. Još uvek smo u stanju šoka.

ОТОЦИ СА ГЛАВЕ ПОЛАКО ПРОЛАЗЕ: Породица повређене девојчице (2) у Земуну и даље у шоку после језиве несреће

Foto: M. Anđela

Ovo je izjavio T. T. otac dvogodišnje devojčice koja je povređena u stravičnoj saobraćajnoj nesreći 24. septembra, kada je autobus na liniji 45 proleteo kroz dečje igralište u Zemunu i pokosio sav moblijar pred sobom dok se nije zakucao u automobile uz obližnju zgrada i tako i zaustavio.

U ovoj nesreći povređeno je ukupno četvoro dece, od kojih najteže dvogodišnja devojčica, sa čijim ocem smo danas i kratko razgovarali.

T. T. je otkrio i da se devojčica oporavlja, kao i da se vratila kući iz bolnice.

- Za sada ne razmišljam ni o čemu, osim o svojoj ćerki i njenom što bržem oporavku. Još uvek smo u stanju šoka - izjavio je otac povređene devojčice.

On je takođe otkrio da za sada ne planira nikakve pravne postupke u vezi sa ovom situacijom, te da je sada najvažnije da mu se ćerka što brže oporavi, kao i to da su otoci sa glave već krenuli da spadaju, što je dobro.

Danas postavljena dva ležeća policajca

Jedina novina je to što su baš danas nameštena dva ležeća policajca i to u neposrednom krugu od raskrsnice, gde se i dogodila nesreća.

Podsetimo, veštačenje autobusa koji je uleteo u dečji park završeno je i, kako "Blic" saznaje, vozilo je bilo - ispravno.

Bonus video:

 

Zapratite Nportal na Fesbuk stranici

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)