BIĆE GOLOVA NA VILA PARKU: Derbi grupe E igra se u Birmingemu

O. M.

09. 11. 2023. u 11:45

DERBI meč četvrtog kola E grupe Lige konferencija igra se u Birmingemu gde domaća Aston vila dočekuje AZ Alkmar. Utakmica je na programu od 21 čas na stadionu vila park.

БИЋЕ ГОЛОВА НА ВИЛА ПАРКУ: Дерби групе Е игра се у Бирмингему

Foto: EPA-EFE/Tolga Akmen

Posle tri kola Vila deli prvo mesto sa Legijom iz Varšave, dok je AZ malo zaostao zbog kiksa u prvom kolu kada je poražen u Mostaru od Zrinjskog.

Engleska ekipa je pre dve nedelje priličnol ubedljivo pobedila današnjeg protivnika, bilo je 4:1.posle toga pobedili su i Luton u Premijer ligi, ali je usledio pomalo i iznenađujući poraz od Notingem foresta u duelu dva nekadašnja šampiona Evrope.

Vila bolje igra protiv jačih ekipa što potvrđuju i rezultati u Ligi Evrope, gde su "rasturili" Alkmar, jedva pobedili Zrinjski, a izgubili od Legije.

Alkmar je posle poraza od Vile, remizirao na gostovanju Ekselzioru. Bio je to drugi nerešen rezultat u poslednjih pet kola pa je AZ, iako još uvek neporažen, zaostao sada već sedam bodova za vodećim PSV Ajndhovenom u Erediviziji, doduše uz utakmicu manje.

Na Vilinim utakmicama ove sezone pada skoro četiri gola u proseku, a na Alkmarovim nešto više od tri, tako da se igra na ovaj par nameće, a ni kvota na 3+ nije loša.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)