TREĆELIGAŠ JE U FORMI: Borjan i drugovi moraju da budu oprezni

O. M.

18. 10. 2023. u 11:32

SLOVAN iz Bratislave gostuje trećeligašu Seredu u prvoj utakmici četvrtog kola Kupa Slovačke u fudbalu. Meč je na programu od 15 časova na Stadionu Sereda.

ТРЕЋЕЛИГАШ ЈЕ У ФОРМИ: Борјан и другови морају да буду опрезни

Foto: Profimedia

Slovan je u trećem kolu demolirao ekipu Svetog Jura sa 7:0, da bi već posle nekoliko dana kiksnuo u prvenstvu protiv Dunajske strede, ali od tada beleži samo pobede u svim takmičenjima.

U tih šest pobeda, Milan Borjan je savladan samo dva puta, oba puta Slovan je slavio sa 2:1, protiv Ki Klaksvika u prvom kolu Lige konferencija i protiv Ružomberoka, a napad u proseku beleži dva gola po utakmici.

Slovan je sa dve pobede prvi na tabeli grupe A Lige konferencija, dok je u prvenstvu Slovačke drugi sa dva poena zaostatka za Trenčinom, koga je pobedio pre početka reprezentativne pauze sa 2:0 u gostima i time nagovestio povratak na čelo tabele.

Sered je u vrlo dobroj formi. Vezao je četiri pobede i osvojio 13 bodova u poslednjih pet kola Treće lige zapad, pa je izbio na četvrto mesto tabele, posle nešto lošijeg starta takmičenja.

Sigurno je da neće pokloniti pobedu Slovanu, ali je ipak ekipa Milana Borjana izraziti favorit.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2&3+ (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)