CRVENO-BELI U LITVANIJI PROKOCKALI POBEDU: "Kneževi" stižu u pravom trenutku!

M.M.

18. 10. 2023. u 15:43 >> 15:44

KOŠARKAŠI Crvene zvezde će u trećem kolu Evrolige ugostiti Monako. Utakmica će se igrati u "Štark areni" sa početkom u 20 časova.

ЦРВЕНО-БЕЛИ У ЛИТВАНИЈИ ПРОКОЦКАЛИ ПОБЕДУ: Кнежеви стижу у правом тренутку!

FOTO: M. Vukadinović

Crveno-beli su na otvaranju najelitnijeg evropskog takmičenja savladali Asvel, međutim, nedelju dana kasnije doživeli su poraz u Kaunasu.

Izabranici Duška Ivanovića su protiv Žalgirisa imali devet poena prednosti u poslednjoj deonici, ali bodovi su na kraju ipak ostali u Litvaniji. Konačan rezultat glasio je 79:74.

Najzapaženiji pojedinac u poraženom taboru bio je Luka Mitrović sa 16 poena i 8 skokova. Miloš Teodosić je imao 15 pogodaka i 4 puta je asistirao saigračima.

Šabaz Nejpir i Nemanja Nedović su kombinovano imali 17, dok su Džoel Bolomboj, Dejan Davidovac i Adam Hanga ubacili po 6. Majk Tobi, Marko Simonović, Dalibor Ilić i Rokas Gedraitis su bili daleko ispod željenog nivoa.

Najviše problema srpskom klubu zadavao je Roland Šmits koji je sa 18 poena i 7 skokova bio najistaknutiji. Edgaras Ulanovas je bio standardno dobar sa 15, dok je veliki doprinos dao i Arnas Butkevičijus koji je ubacio 12 poena.

Nakon poraza od Žalgirisa, Duškovi puleni su savladali Borac iz Čačka u okviru regionalnog šampionata. Teo i družina su nakon velike borbe slavili rezultatom 87:93. 

Sa druge strane "kneževi" još uvek nisu upisali pobedu na evrosceni, a nakon poraza od Valensije u prvom kolu, bolji od njih bio je i Virtus.

Košarkaši Saše Obradovića su u duelu sa popularnim "Kinderom" bili katastrofalni. Doživeli su pravi debakl, nakon 40 minuta igre na semaforu je stajalo 59:83.

Jedini dvocifren u Monaku bio je Majk Džejms koji je postigao 14 poena.

Nakon toga šampion Francuske je trijumfovao u domaćem šampionatu, međutim, svima je jasno da navijači žele pobede u evropskog takmičenju.

Kemba Voker još uvek nije debitovao i kako stvari stoje uskoro ćemo ga videti na terenu. U medijima se pojavila informacija da će bivša NBA zvezda možda debi imati baš pred beogradskom publikom.

Srpski stručnjak ne može biti zadovoljan ali i te kako je svestan da je tek početak sezone i da će njegova četa u narednom periodu biti sve bolja.

Zvezdu već za dva dana očekuje okršaj sa Virtusom u Bolonji, dok će momci iz Kneževine ugostiti Albu.

Ovi rivali su se prošle sezone sastali dva puta i obe ekipe su upisale po trijumf pred svojim navijačima.

Očekuje nas interesantan susret, a naša procena je da će srpski predstavnik upisati trijumf.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,63)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAMTIĆU JA TEBE! Novak Đoković šokirao mnoge u Rimu (VIDEO)